בעיה במחשב-

קובי221

New member
בעיה במחשב-

המחשב לא רוצה להיכבות, והעכבר לא זז. מה לדעתכם יכול לגרום לכך? מה אפשר לעשות?

קובי221

New member
וגם מה אומר דבר הבא:

הכפתור הראשון מצד ימי דולק, מה זה אומר?

קצת יותר פרטים.....

באיזה מחשב מדובר? מתי קורית התקלה? הנורה הימנית נראית לי כמו חווי על פעולת רשת אלחוטית אך אם נדע את דגם המחשב לבטח משהו פה ידע מה זה

יאיר B

New member
זה אומר שהרשת האלחוטית עובדת

זה לא אמור לגרום לבעיות. מה זה אומר שהעכבר לא רוצה להיכבות? הוא תקוע? ALT+CTRL+DEL לא נותן כלום? מתי זה קורה? יותר פרטים יעזרו מאוד.

קובי221

New member
פרטים:

חברה: LG דגם: LE50-5LSE כשלוחצים על אולט-קקטרל-דילט לא קורה כלום. העכבר לא זז, והמחשב בסוף נכבה רק עם לחיצה ארוכה על הלחצן כיבוי(לא ע"י התחל-> כיבוי-> כיבוי). יש לציין שרק שאחרי שהווינדוס עלה זה קורה.

יאיר B

New member
כל פעם שחלונות עולה הוא נתקע?

קבוע? אם כן - כנראה יש בעיה עם חלונות (משהו השתבש בתהליך הטעינה שלה).

קובי221

New member
אממ...

זה התחיל רק היום. ובחלונות הכוונה לרקע של תמונה מסויימת ועליה מופיעים 'המחשב שלי' 'המסמכים שלי' 'אינטרנט אקספלויר' וכו' וכו'? אגב, בהתחלה, זה זז לקצת זמן, אבל ממש לקצת זמן ואח"כ זה נתקע. אז מה אפשר לעשות עם הבעיה? להתקשר למיקרוסופט?

יאיר B

New member
תנסה לעלות את חלונות במצב בטוח

אולי כך הוא לא יתקע ותוכל להריץ סריקות.

קובי221

New member
ו...

1. איך מעלים מצב בטוח במחשב נייד? 2. האם סריקה בנוטרון אנטי וירוס מספיקה?

יאיר B

New member
נורטון זה לוירוסים. לספייוור אתה

צריך תוכנה יעודית כגון ADAWARE או אחרות. למצב בטוח ניתן להגיע ע"י לחיצה על F8 לפני שהמערכת עולה (פשוט איך שמדליקים את המחשב, ללחוץ על F8 עד שמגיעים לתפריט הראשי ולבחור שם את המתאים ביותא <לא זוכר מה צריך, הרבה זמן לא הייתי בתפריט הזה>). בלחיצה הכוונה לתקתק על המקש כל הזמן עד שעולה התפריט. לאחר הכניסה למצב בטוח, אפשר להריץ סריקות, אולי אפילו לעשות שיחזור אחורה (התקנת משהו חדש אתמול/היום?).

קובי221

New member
אוקיי...

1. הבנתי 2. לא התקנתי כלום חדש, כלל הזכור לי. 3. אפשר להוריד את התוכנה הזו במצב בטוח? ואיך?(רגיל...?) 4. אפשר להתחבר לאינט' במצב בטוח?

קובי221

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אם אפשר להתייחס לשאלות שפ

ה...

קובי221

New member
יש לי שם 3 סוגים...

1. סאפט מוד 2. סאפט מוד ויט ניטוורק 3. סאפט מוד ויט קומט פורמט וסורי על השגעת
.

קובי221

New member
זה עשה לי את ההודעה הזו:

"מצב אבחון מיוחד... יתכן כי הגורם לבעיה הוא הגדרות הרשת או הגדרות החומרה" נותן מידע?

קובי221

New member
עדכון:

האנטי וירוס לא מצא שום וירוס. ולא השתמשתי בתוכנה של הרוגלה, כי אני לא יודע אם אפשר להתחבר במצב בטוח לאינט' ולהוריד את התוכנה... וגם כשהגעתי למצב בטוח הייתה את ההודעה שכתבתי, והיא: "מצב אבחון מיוחד... יתכן כי הגורם לבעיה הוא הגדרות הרשת או הגדרות החומרה" תודה לכל אלו שעוזרים

למעלה