בעיה במחשב..

dwante

New member
בעיה במחשב..

הבעיה שלי היא כזאת, המחשב שלי התחיל בשבועיים האחרוניים להתקע כל כמה זמן (לפעמיים כמה שעות לפעמיים בכלל לא לפעמיים אחרי 15 דקות) המחשב נתקע כלומר כאילו פרייז אי אפשר לעשות כלום (העכבר והמקלדת לא מגיבים..) למישהו יש מושג מה הבעיה? יצא ווינדוס אקס פי אולי אני יתקין וגם יעשה פורמט אולי זה יעזור

zontar

New member
בדוק האם כונן C שלך מלא..

אם כן רוקן אותו מעט כך שיהיה לפחות 200mb פנויים, אם זו לא הבעיה בדוק את משאבי המערכת לראות מה זולל משאבים. במידה ולא תמצא שום בעיה שם אז יכול להיות שפשוט לwin שלך נמאס ממך והוא מעוניין להחליף משתמש
סתאאאאאאםם ......... אם לא תמצא בעיות כפי שאמרתי פרסם עוד הודעה ונראה...

פרנוק

New member
אולי כל האוליים לא יעזרו נסה את זה

לא פורמט ולא וינדוס עם באגים מעודכנים נסה דבר פשוט לפניכן וחסוך אלפי שעות תסכול: פתח את המחשב כשהוא עובד ובדוק האם כל המאווררים (של המעבד, 1 או 2 של המארז, ואולי אחד על הכרטיס מסך) פועלים. אם אחד מהם לא פועל 30 ש"ח - מאוורר חדש והתקלה תוקנה. בהצלחה

esti_prikit

New member
הכל נכון אבל

יכול להיות גם שזו תקלת זכרון, התופעה דומה בסוגי תקלת זכרון מסוימים אם כבר אתה פותח את קופסת המחשב חשוב שתראה כפי שאמרו לך את מאוורר המעבד כי אם הוא לא עובד זאת סיבה סבירה לתקלה שלך כדי לבדוק זכרון אם יש לך 2 ג´וקים אתה מוציא כל פעם אחד (ומשאיר אחד בשקע הראשון) הכל בעדינות, בזהירות, לא בכוח כי מה שתשבור לא יתקן את התקלה רק יכניס אותך להוצאה גדולה יותר

dwante

New member
הבעיה תוקנה!!!!!!

פתחתי את המחשב ולהפתעתי שני המאווררים!!!!!!!! לא עבדו כראוי מאורר הספק עבד לאט ומאוור הקטן הנוסף עבד בקרטועים שימנתי את שניהם ניקיתי את המחשב ועכשיו המחשב פועל ממש חלק תודה :)

למעלה