בעיה במחשב נייד

הMקמבן17

New member
בעיה במחשב נייד

פתאם עושה לי מסך שחור באמצע שימוש ואז ריסט אחרי חצי ודקה. ואז הוא נידלק ומסך שחור אני מכבה ומדליק איזה 15 פעמים רק אז עולה הווינדוס וכותב מערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה.. ניסיתי אנטי וירוס ושיחזור מערכת זה לא עוזר אחרי כמה דקות שהמחשב דלוק ובזמנים מיוחדים חצי שעה שעה הוא עושה לי מסך שחור.. מישו מבין בזה ויכול לעזור לי??
 

bar666xp

New member
בדוק חום מעבד וכדומה...

אם החום תקין, מאווררים עובדים... גיבוי מסמכים ופורמט יהיה הכי קל ומהיר כדי לשלול בעיות תוכנה... קח בחשבון זה אומר שצריך להתקין מחדש את כל התוכנות וכו' לכן צריך לבדוק מראש כי יש לך את הכל {ולא על הדיסק הקשיח כי הוא ימחק בתהליך הפורמט/איחזור}... לחילופין יש מספר פורומים העוסקים בתקלות הקשורות למערכת ההפעלה {לדעתי האישי למשתמש הקצא זה פשוט ביזבוז זמן שלא כמו במקרים של שרתים אורגונים גדולים/קטנים וכדומה}.
 

הMקמבן17

New member
אני לא יכול לפרמט

כי אין לי את הקוד של הביוס קניתי תמחשב יד שניה.. ,
 

יאיר B

New member
אני מניח שלא מוגדר במחשב הזה העלאה

ראשונה שמCD (סביר להניח שמוגדר מהדיסקשיח). לא חשבת לבקש את הסיסמא של הביוס כאשר קנית את המחשב? אפשר לשלוח למעבדה של היצרן שיפרצו אותו (אם הוא לא דווח כגנוב כמובן).
 
למעלה