בעיה במחשב נייד...

shani m1

New member
בעיה במחשב נייד...

יש לי בעיה במחשב שלי.... כאשר אני מדליקה אותו הוא עובד בערך חצי שעה-שעה ואז הוא ממש ממש מתחמם..... ונכבה ואם אני שמה עליו מאוורר הוא גם יחזיק כל היום.... יש למישו מושג מה התקלקל בו????

RoyBO

New member
איזה מחשב?

יש אחריות? אם כן גשי למעבדה. רוב הסיכויים שהוא סתום באבק או שהמאוורר שלו שבק חיים.

Jan22

New member
HP PAVILION ?

כן ,ואצל שאר החברות זה לא יכול להיות. PAVILION סדרה מצויינת ,ויש מספיק עדויות לזה בגוגל.

shani m1

New member
חחח כן....באמת HP PAVILON....

הבעיה היא שאין אחריות....היא כבר נגמרה... אז מה בכל זאת אני יכולה לעשות???? (ותודה לכם על התגובה המהירה) :)

shani m1

New member
פשוט ההודעה עברה למטה....

יש רעיון מה אני יכולה לעשות??? :)

ali052

New member
התקנת עליו תוכנת טמפרטורה ../images/Emo35.gif

בישביל לבדיקה את הטמפרוטרה האמיתית ....

ali052

New member
בבקשה.......

תורידי ותתקיני את התוכנה.... [זה לא מוריד את הטמפרטורה אלא רק מראה את הטמפרטורה האמיתית
] בהצלחה..

RoyBO

New member
זה אומר שהמעבד שלך חם מאוד

HD זה הדיסק הקשיח. טמפ' מעבד צריכה להיות בין 45C-60C 70 מעלות ומעלה זה בשימושים אינטנסיביים כגון משחק או קידוד.

RoyBO

New member
אגב ספידפאן

קראתי איפשהו שצריך להוסיף 15 מעלות לתוצאות של התוכנה כי היא לא מדייקת, לא יודע אם זה נכון.

shani m1

New member
אז ה אני אמורה לעשות?

כי זה מחשב שמשמש רק למסנג'ר ואינטרנט... אין עליו משחקים וכאלה....

RoyBO

New member
קחי אותו למעבדה

הם ינקו אותו ויוסיפו משחת קירור למעבד. אם זה לא יפתור את הבעיה תצטרכי לקנות מחשב חדש.

RoyBO

New member
אני פה מחודש יוני. זה הכל. הוא פה מעל שנתיים.

המבחן האמיתי הוא להישאר לעזור בפורום גם אחרי שאתה רוכש מחשב, מה שאני לא יכול לומר עלי עדיין משום שעוד אין לי אותו.

שטויות הפז"מ

אתה תותח אני רואה פה איך אתה עוזר לכולם ויודע על מה אתה מדבר...... מגיע לך... אגב, אולי תסביר לי בקצרה איך אני מוחק את האנטי וירוס "מקאפי" מהמחשב? רק את הדרך, לא את כל התהליך

למעלה