בעיה במחשב נייד של ACER

royik

New member
בעיה במחשב נייד של ACER

היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד של ACER יש לי בבית רשת אלחוטית במחשב הנייח הרשת האלחוטית עובדת מצויין אבל במחשב הנייד החדש... הרשת האלחוטית מתנתקת כל הזמן! נראה לי שהבעיה היא במחשב הדגם של המחשב שלי הוא זה המופיע כאן מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות כדי לתקן את הבעיה? האם עלי לפנות לחנות כדי שיבדקו את הבעיה? אני רוצה לציין שני דברים: * כמעט מההתחלה זה היה ככה * כדי להפעיל את הרשת האלחוטית אני צריך כל פעם להפעיל את ה- WIRELESS LAN בתוכנה של ACER (דרכה מדליקים ומכבים את כל האפשרויות - לדוגמה - BLUETOOTH וכו') אודה לעזרתכם....

AYELET1

New member
מה זה "מתנתקת כל הזמן"?

אתה מצליח בכלל לגלוש דרכה? כי אם לא , אולי היא חסומה למחשבי "ארחי פרחי"
וצריך להגדיר לה או להכניס MAC ADDRESS של המחשב האמור?

royik

New member
אני כן מצליח לגלוש

זה מתנתק כל כמה דקות רואים פתאום שהמהירות ירדה ל- 1 מגה ואז אחרי דקה בערך הנורית של החיבור רשת האלחוטי נכבית.... אז מה שאני עושה זה שאני מבטל את החיבור רשת האלחוטי ומפעיל מחדש ואז זה מסתדר. אבל כמה כבר אפשר?...

Ixion

New member
יש בעיה בקליטה כנראה.

תבדוק שאין שום דבר מפריע "בדרך", כמו מיקרוגל, קירות בטון או טלפון אלחוטי כלשהו. בנוסף, המרחק גם משחק פה.

royik

New member
המחשב הנייד ממוקם במרחק של כמה ס"מ

בלבד מהנתב האלחוטי... ואילו המחשב הנייח ממוקם הרבה יותר רחוק ובכל זאת יש קליטה יותר גבוהה במחשב הנייח (בדר"כ רשום לי שהקליטה היא 100%) עוד רעיונות? :)

היה לי מקרה דומה

עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי והבעיה נפתרה.

carmonle

New member
באיזה ראוטר אתה משתמש ?

על מנת לגלוש אתה תריך להפעיל רק את הכרטיס רשת האלחוטי. לא BT וכל דבר אחר. בהגדרות כרטיס רשת אלחוטי יש אופציה של ניהול צריכת חשמל אוט' וזה לפעמים יוצר בעיה, לי היה עם נייד של דל, כרטיס רשת של IBM וראוטר דילנק. תנסה לבטל את המצב האוטומאטי ותעביר לידני במקסימום, אולי זה יפתור את הבעיה. האם הצלחת לגלוש במקום ציבורי? ערן

royik

New member
תודה, אני אנסה

עוד לא ניסיתי לגלוש במקום ציבורי- מחר אני הולך לנסות :) (בעזריאלי יש במקדונלדס, נכון?)

royik

New member
ד"א-בנוגע לראוטר-יש לי של COMPEX

NETPASSAGE, ממש מעולה, הוא משמש אצלי גם כשרת הדפסות והוא עושה עבודה ממש מעולה. מומלץ בחום...

carmonle

New member
גם לי יש ראוטר זה Compex NP28G

ואחרי שעברתי ל-compex קרתה לי הבעיה שפתרתי כפי שמתואר. מצד שני ראוטר זה לא נתקע כפי שעשה זאת הדילינק. כיום אני משתמש ברטיס רשת של compex בתקן G במהירות 108 ברשת הפנימית ולא בכרטיס עימו הגיע הנייד. אחלה ראוטר לא נתקע ולא דורש אתחולים במשך שבועות, ישל 4 כניסות USB ומחובקר אליו מדפסת (שיתוף ברשת, דיסק קשיח). חשוב מאוד שתגן על הרשת בפני חדירה על ידי סיסמא והגדרת מספרי MAC של כרטיסי הרשת במחשבים השונים. באם הבעיה נמשכת תפנה ליבואן איתן, שינסה לעזור לאתר הבעיה וכשצריך פונה לחברה בחו"ל לפתרון. ערן ערן

למעלה