בעיה במחשב חדש!!

t a m t a m 3 0

New member
בעיה במחשב חדש!!

שלום לכולם. קניתי מחשב IBM R50e לפני שבוע, וכבר יש בעיה-הכונן של ה-DVD לא יוצא כשלוחצים על הכפתור. בהתחלה זה עבד, אבל איך זה ייתכן שלא יעבור שבוע וכבר יש תקלה? מה הייתם עושים? אני חושב לתבוע שיחליפו לי את המחשב, כי אין שום מצב שאני אסכים לקחת מחשב בן שבוע כבר לתיקון. חשוב לי לשמוע את דעתכם. תודה.

טאו1טאו

New member
אל חשש, החלפת כונן CD

לא מצריך פירוק המחשב. הליך פשוט מאוד. בכול מקרה, אתה זכאי לאחר 14 יום לקבל את כספך בחזרה

t a m t a m 3 0

New member
זה חזר לעבוד...

אני לא מבין מה קרה. בהתחלה הכנסתי FD בדי להתקין תוכנה מסוימת וברגע שההתקנה הסתיימה, אז הכונן לא נפתח. עשיתי RESTART למחשב ועכשיו הכונן עובד. עד כמה שידוע לך, יכול להיות שסוג המחשב הספציפי הזה לא מאפשר לפתוח את הכונן במקרה שמדובר בדיסק של תוכנה, אלא רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש? אולי זה בהגדרות שלו? כי אם כן, אז זו לא תקלה, אך אם אין קשר, אזי המחשב תקול. גם אם אין לך תשובה הפעם, תודה על ההתייחסות הקודמת:)

YossXP

New member
המממ...

יש יישומים, כגון תוכנת צריבה או ניגון סרטים, אשר נועלות את הכונן סגור ואינן מאפשרות פתיחה שלו עד שהן מסיימות את פעולתן. לא יודע באיזה Cג השתמשת או למה, אבל אם אתחול המחשב שחרר את הנעילה של הכונן, אז זה כנראה קשור ולא הייתי מתרגש יותר מידי. בכל אופן, הכונן האופטי הינו חלק שליף אשר החלפתו אינה מצריכה פתיחת המחשב - אם בעיה זו תימשך, הייתי ממליץ לך לממש את האחריות.

טאו1טאו

New member
עד 14 יום אתה זכאי להחזר כספי מלא

בניכוי 5 אחוז מהעיסקה או 100 ש"ח לכול היותר.

Jan22

New member
בלי לחשוב פעמיים ,גש לחנות שרכשת

ממנה את הנייד ובקש להחליף את החומרה התקולה ! לא אמורה להיות כל בעיה או השתהות .

למעלה