בעיה במדיה פלייר

מורנה41

New member
בעיה במדיה פלייר

לא יודעת מה קרה. פתחתי קובץ של סרט, ופתאום מופיעה לי כזו הודעה ורק שומעת ולא יכולה לראות. ניסיתי לפתוח את המדיה פלייר בכל מיני דרכים ולא הצלחתי. יש עצות? תודה מורנה

זה לא קשור לפורום, אבל...

מה הכוונה לא יכולה לראות? לא יכולה לצפות, לראות תמונה, בסרט שהפעלת? או שאת לא רואה את התוכנה? החלון שנפתח לך בא להודיע שניתן לגרום ל WMP להופיע ב'שורת המשימות', כמו בצילום שמופיע לך בחלון, כך שתוכלי לנווט (להגביר, להנמיך...) בין השירים בלי צורך להיכנס לתוכנה, אלא ע"י לחצנים שיופיע בסרגל בתוך 'שורת המשימות'. כדי לגרום לסרגל הזה להופיע, לחצי על מקום ריק בשורת המשימות, בחרי ב'סרגלי-כלים' וסמני ב-V את Windows Media Player. אם את לא רואה את התוכנה, אתרי אותה בעזרת 'מנהל המשימות'. לחיצה ימנית על מקום ריק ב'שורת המשימות' > 'מנהל המשימות'. מחיצה: 'יישומים'. ברשימה שמופיעה לפנייך חפשי את WMP סמני אותו ובחרי בלחצן 'סיום משימה'. אם את לא מצליחה לאתר את WMP ברשימה הנמצאת במחיצה 'יישומים', עברי למחיצה 'תהליכים'. ברשימה שנפתחת נסי לאתר 'wmplayer.exe' ובחרי בלחצן 'סיום תהליך'. אם את לא מצליחה לראות תמונה בסרט ורק שומעת. כנראה שחסרים לך מקודדים ועל-כך קראי -כאן-.

מורנה41

New member
רק שומעת ולא רואה תמונה

ראשית, תודה על התשובה, לא שמתי לב שזה בפורום אופיס, ולא מחשבים.. בכל אופן, לא יודעת מה קרה, ראיתי סרטון במדיה פלייר. סגרתי אותו. לאחר מספר דקות, פתחתי סרט אחר, ואז רק שמעתי את הסרטון ולא ראיתי כלום!!! בזמן שפתחתי את המדיה פלייר, הופיעה לי החלונית הזו עם ההודעה, למה? אין לי מושג, אף פעם לא ראיתי אותה, ולא מבינה איך בדיוק הופיעה. נכנסתי לקישור שלך, ולפי מה שכתוב שם חסר לי מקודד. ניסיתי לעקוב אחר הקישור אבל לא הצלחתי להבין איך ומה להוריד. יש לי חלונות XP והמדייה פלייר הורדתי מעודכן לפני מספר שבועות. למרות שזה לא הפורום, אם תוכל לסייע לי אודה לך מאוד. מורנה

benler

New member
פתרון לבעיית קודק

תחפשי בגוגל תוכנה בשם AVICODEC. כשאת פותחת בה סרט, היא מפרטת אם חסר קודק ומהיכן ניתן להורידו. בכל מקרה, בפורום "סרטים ו divx", (פורום 606) יוכלו לעזור לך יותר. בן

מורנה41

New member
סליחה על הנדנוד אבל..

הורדתי את התוכנה, עשיתי ככל ההוראות ומסתבר שהכל נמצא כיאות. בכל הסרטים נראה שהמקודדים נמצאים כי הם מצויינים כ - supported. אז מה הלאה?? הסרתי את המדיה פלייר והתקנתי אותו פעמיים וזה לא עוזר. הורדתי גם את הreal player כדי שלא יפריע לברירת מחדל, וגם לא עובד. האם להמשיך לנדנד או שלנדוד לפורום מחשבים ?? תודה מורנה

benler

New member
תעברי לפורום שהמלצתי עליו קודם

הם המומחים. בהצלחה. בן

את לא מנדנדת....

כדאי שתעזרי שוב בתוכנה Avi codec. והפעם עשי צילום-מסך של כל תוצאות התוכנה לגבי הסרט הבעיתי. והציגי את התוצאות לפורום ' סרטים וכתוביות- DivX ', בפורום זה יוכלו לעזור לך באופן מקצועי יותר. בכתובת הבאה תוכלי למצוא מקודדים עבור המדיה פלייר... http://fileforum.betanews.com/detail/1000152582/1

למעלה