בעיה בלוח אם של ibm t 42

• פותח הנושא gz3
  • פורסם בתאריך

gz3

New member
בעיה בלוח אם של ibm t 42

חברים יקרים הנייד שלי כרגע במעבדה של ibm והם אומרים שצריך להחליף לוח אם ומבקשים על זה 2800 שקל????!!!???? מחיר לא כולכך ראלי עבורי מה אפשר לעשות משהו מכר מעבדה פרטית טובה במחירים נורמליים או פתרון אחר??? תודה רבה לכולם

kobi 23

New member
לאפטופ לאבס

תבדוק בגוגל לגבי הטל'. תתקשר ותבבר איתם. נראה לי מחיר מאוד מוגזם ללוח אם שלדעתי צריך להיות מעבר ל1000-1500 ש"ח

laptopzol

New member
לא שווה לתקן נייד ישן בכזה מחיר

רק נייד חדש ויקר של אלפי שקלים הייתי מתקן במחיר כזה וה T42 נייד ישן יחסית . מצטער אבל לעניות דעתי לא שווה להוציא עליו גם 1000 ש"ח , אלא אם כן מדובר בדגם עם מפרט טוב מאוד ובמצב שמור . -גיל

kobi 23

New member
יהיה קשה

עד בלתי אפשרי להשיג לוח אם בפחות מ1000 ש"ח

laptopzol

New member
מסכים לכן אמרתי שלא תמיד כדאי לתקן ישן

ד"א יש כאלה שמתקנים לוחות במחירים יחסית נמוכים , אם זה הלחמה מחדש של כרטיס מסך ( בעייה נפוצה יחסית ב T4 ) המחיר הוא בערך 500 ש"ח +- במפעל , כך לפחות לפי טכנאי שיצא לי לדבר איתו על בעייה דומה . -גיל

gz3

New member
לפי מה שמרו לי זה בעיה בציפ וידאו

האם אפשר לתקן דבר כזה??? ודבר נוסף מה זאת אומרת מצב טוב?? נראה לי שהוא במצב מצויין אבל מה הכוונה ??? קיבלתי הצעות להחלפה של לוח אם גם ב1100 שח במעבדה פרטית מה אתם אומרים?? תודה

Jan22

New member
תשמע ,2800 שקל זה לא משתלם לך

אתה כבר יכול להוסיף עוד 500 שקל ולקנות נייד חדש של חברת מותג עם מעבד דואל קור+שנה אחריות+סוללה חדשה ... מבין ? לא משתלם לך. ה1100 נשמע כבר יותר סביר ,אם הם מביאים לך אחריות על דבר כזה ,אישית הייתי הולך על זה מכיוון שזה נייד THINKPAD !

למעלה