בעיה בכתיבת קוד

kerenr

New member
בעיה בכתיבת קוד

אני כותבת קוד בC++ באמצעות visual6 כתבתי פרוייקט שמכיל קבצי CPP + H . בתוכנית MAIN אני בונה אובייקט ולאחר מכן רוצה להשתמש בפונקציות אובייקט באמצעות כתיבת שם האובייקט שיצרתי ואז נקודה ואז אמור להופיע הפונקציות, זה לא קורה אני רושמת נקודה ולא מופיעה שום פונקציה. אם אני כותבת את הפונקציה ידנית אז הכל עובד כלומר התוכנית עובדת רק השימוש האוטמטי של הצגת הפונקציות לא עובד. ועכשיו לשאלה : האם מישהו יודע איך פותרים זאת ?

זויברג

New member
רעיון,

בצד שמאל של המסך, בתוכנה, יש חלון של כל מה שנמצא בתוך הworkspace שלך. האם קבצי הCPP והH נמצאים בתוך הworkspace? אם לא, יכול להיות שזאת הסיבה. הקישי מקש ימני על תיקיית Header Files, והקישי Add Files to Folder והוסיפי לשם את קבצי הH, אותו דבר לקבצי הCPP לתוך תיקיית הSource File. כעת, יש לך את הטאב ClassView למטה, בו מוצגים המחלקות, הפונקציות והמשתנים של של התוכנית שלך הנמצאים בתוך הקבצים שבWorkspace, ובדקי אם הקבצים שאת רוצה שיושלמו אוטומטית נמצאים במקומם המתאים בעץ המחלקות של התוכנית. אני חושב שזה אמור לפתור את הבעיה.

kerenr

New member
תודה בדקתי את הרעיון אבל..

הקבצים מסודרים כפי שצריך בספריות הנכונות ואני אכן רואה את כל הפונקציות. אבל עדיין שאני לוחצת . (נקודה) ב MAIN לא נפתחים הפונקציות . כלומר אין רשימה אוטמטית וזאת לאחר יצירת האובייקט

זויברג

New member
נסי Ctrl+Space,

אם אני לא טועה, זה צירוף המקשים לאילוץ רשימת השלמה אוטומטית.

kerenr

New member
זה פותח את כל הפונקציות ב C אבל לא

תודה על נסיון העזרה

mdk5

New member
Visual assist

תתקיני Visual Assist זה יפתור לך את הבעיה...

למעלה