בעיה בכתיבת מכתב..

בעיה בכתיבת מכתב..

שלום. אני וחברה שלי חוגים עוד שבוע חודשיים.אני רוצה לכתוב לה מכתב אבל לא הבעיה היא שאני לא ממש יצירתי מי שיכול לעזור לי אז בבקשה שיכתוב. תודה:) נ.ב בבקשה לא לרשום לי דברים כמו תכתוב מהלב כי זה לא יעזור..:)

sweetdreams

New member
תכתוב מהלב :)

תראה.. אני חושבת שאתה צריך להתייחס לזה כמו אל שריר שאתה צריך לאמן אותו קצת, כדי שלא יהיה כזה מנוון.. אולי תנסה סתם לפתוח את הWord ולהתחיל לכתוב.. לא מכתב, ולא לאף אחד.. פשוט לכתוב לעצמך דברים.. כמו שכותבים בלוג או יומן.. בעצם תתרגל להביע את עצמך בכתב קודם כל לעצמך, שגם זה דורש אימון, ואח"כ יהיה לך יותר פשוט לכתוב גם לאנשים אחרים. ובכל מקרה, כדאי להוריד את הלחץ. אתה לא צריך להיות יצירתי כדי שייצא לך מכתב מרגש. עצם הרעיון לכתוב לה מכתב הוא מרגש בפני עצמו, אני בטוחה שהיא מאוד תשמח לקרוא כל מה שתכתוב לה. מז"ט על החודשיים

תודה.אבל..

קודם כל תודה! באמת שניסיתי לכתוב ולא ממש הצלחתי, בגלל זה ביקשתי עזרה בפורום. ואם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.

sweetdreams

New member
לעזור איך??

לכתוב לה את המכתב במקומך?? שמע, עם כל הכבוד לעצות שלנו, בסופו של דבר אתה צריך להתמודד עם זה לבד. אתה זה שצריך לכתוב לה את המכתב... אז אולי בכך שתשנה גישה, ותחליט שאתה כן רוצה ויכול להצליח, דברים יתחילו להשתנות לטובה. אני לא סתם הצעתי להתאמן על הWord.. תנסה את זה, זה עובד!

פוEט

New member
תחפש בGOOGLE :

דוגמאות למכתבי אהבה , מאיפה לה לדעת שהעתקת? (-:

למעלה