בעיה בכונן תקלטורים

וונקי

New member
בעיה בכונן תקלטורים

יש לי מחשב נייד של תוסביה עם חלונות ויסטה ומופיע לי הודעה הבאה וכונן תיקלטור נעלם מה עושים? נסתי לעשות system restore זה לא עזר וזאת בעיה שכול זמן חוזרת על עצמה במחשב הנ"ל ישמח מאוד אם תעזרו לי

bar666xp

New member
איזה הודעה ונעלם מאיפה/לאן?

1. אם זה כונן נשלף... כבי את המחשב למטה יש תפס לכונן הוציאי אותו מבט במגעים שהכל ניראה שם ישר ונקי... תחזירי ובדיקה חוזרת אם המחשב מזהה מחדש את הכונן. 2. לנסות להכניס CD לכונן לפתוח סייר חלונות {המחשב שלי/המסמכים שלי, לא חשוב איזה סייר אפילו אינטרנט} לכתוב למעלה {בשורת בכתובת} את אות הכונן {בדר"כ D} ונקודותיים : {SHIFT ף בדר"כ} וללחוץ ENTER/RETURN.... אם מופיע תוכן הכונן זאת בעיית תוכנה {חלונות} אפשר להתעלם ממנה היא לא ממש מפריעה לכלום.... אם מתקבלת שגיעה צייני מה מופיע בשגיעה... ננסה למקד את הבעיה.

וונקי

New member
זה מה שמופיע לי במנהל התקנים

וכונן תיקלטור פשוט לא עובד וגם במהל התקנים רשום לי את דבר הבאה Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)

bar666xp

New member
אהא מילת הקסם REGISTY

כמה אפשרויות... להסיר את הכונן ממנהל ההתקנים תחילה {ולא לאתחל אם הוא יבקש}.... לחפור ברישום של WINDOWS {יש חיפוש בעורך הרישום} למצוא את כל האיזכורים לכונן ולמחוק אותם... לאתחל שוב את המחשב ולהתקין מחדש את הכונן {לבדוק גם אם יש איזה דרייבר מיוחד באתר היצרן}. או לפרמט/לאחזר ממחיצה נסטרת.... { לא לשקוח זה אומר שכל המידע בדיסק הקשיח ימחק}. בכל מקרה פני ליצרן הנייד לידע אותו על הבעיה... סביר שיצא פאץ לWINDOWS ו/או עידקון FREMWARE לכונן ו/או עידקון BIOS למחשב... תוך תקופה קצרה {אם לא יצא כבר אחד כזה}.

Y. Welis

New member
כמובן שלא. קודם כל לנסות להסיר את הכונן

ממנהל ההתקנים (לחיצה ימנית על הסמל -> הסר התקנה), לאתחל ולראות אם חזר. אם לא, לנסות את זה 1. START > RUN > regedit 2. אתר ערך UpperFilters בנתיב הבא ומחק אותו: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} 3. אתר ערך LowerFilters בנתיב הבא ומחק אותו: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} 4. צא מ-Registry. 5. אתחל מחשב מחדש

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif

ובנוסף לנסות הוצאה והכנסה פיזית של הכונן עם בדיקה שאין איזה גורם זר ו/או בעיה ניראת לעין במחבר.

למעלה