בעיה ביציאת PCMCIA

rois5

New member
בעיה ביציאת PCMCIA

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של חברת קומפאק מחשב די חדיש פנטיום 4 למחשב אין WIRELESS מובנה. התקנתי בבית רשת אלחוטית והגיע טכנאי של אינטרנט זהב כדי להרכיב לי במחשב כרטיס WIRELESS שמתחבר ליציאה PCMCIA, ברגע שהוא הכניס את הכרטיס המחשב נתקע! הוא ניסה כרטיס אחר ושוב פעם המחשב נתקע. בסוף הוא שם לי כרטיס חיצוני שמתחבר ליציאת USB וזה עובד בסדר גמור. הכרטיס החיצוני לא נוח בגלל הכבל הארוך לכן ביקשתי מחברת האינטרנט לנסות אולי להתקין כרטיס אחר. הגיע טכנאי היום ושם כרטיס של חברה אחרת וגם המחשב נתקע. הוא טען שהבעיה יכולה להיות ביציאה עצמה אולי היא פגומה. אני חשבתי בכיוון של דריברים אבל הם מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעיה? מה אתם המומחים אומרים?

mickey123

New member
יש לי 2550

יש לHP דרייברים שלא צריך להתקין של האלחוט פשוט תסיר אותם ותראה שהכל בסדר לא זוכר מה השם אבל אם אתה רוצה תפנה בפרטי אני אבדוק בשבילך אם עדיין לא פתרת את הבעיה או אם אתה צריך עזרה אשמח מאוד לעזור ואם במקרה יש לך לינוקס על הנייד אולי גם אתה תוכל לעזור לי :)

rois5

New member
תודה על התגובה

הדגם שלי הוא EVO N1020V ומותקנת לי מערכת הפעלה XP מה שאתה אומר בעצם זה להסיר את הדריברים של הPCMCIA ולהכניס את הכרטיס?

mickey123

New member
מה שאנ אומר

זה שיש דרייברים של HP בלי קשר למערכת הפעלה שבנויים לחומרת הנייד מהחברה.. אותם דרייברים מנסים להיות מונופול וגורמים אינטרפרציה עם דרייברים אחרים. יש לך דיסקים של התקנה ראשונית לדרייברים של הנייד תכניס אותו לכונן ותבדוק אלו תוכנות מותקנות ומה שקשור תעשה תשיקול לא רוצה לסבך אותך כי אצלך יש שיפורים וזה קצת אחרת

למעלה