בעיה בינונית מס' 6

LeCagot

New member
בעיה בינונית מס' 6

תור שחור. כרגיל - תשובות לא בכותרת. אם הפתרון לבעיה לא מובן, ניתן לשאול אותי במסרים.

dannyshadow

New member
:D לכי לKGS

יש שם אפשרות למשחק הדגמה, בוא את יכולה לשחק נגד עצמך. אני משתמש בזה הרבה כשאני פותר מול המחשב ואין לי כוח לפתור על הלוח:p

הנה התשובה!!!!!!

השחור=> 17G לבן יחבר את הקבוצה הלבנה שלו עם האבן בצד במהלך => 17B השחור יתחיל לכתר את הקבוצה הלבנה במהלך=> 16B הלבן ינסה לקחת את 2 האבנים שיש למעלה במהלך=> 18G השחור יגן על 2 האבנים במהלך=> 16H עכשיו ללבן יש 2 אפשרויות: 19G או 17F לא חשוב איך הוא ישחק השחור יצליח להגן על האבנים לדוגמא: אפשרות 1: אם הלבן משחק ב19G השחור יגיב ב19H הלבן ישחק ב16A והשחור יגיב ב15A הלבן ישחק ב19A הוא ינסה לעשות "עיניים" השחור מגיב ב19B #הלבן ישחק ב19C השחור יקח לו את האבן בפינה 19A במהלך 18A עכשיו לא ישנה ללבן לשים אבן ב19D או ב18B כי בכל זאת השחור יקח לו את הקבוצה הלבנה #או אם הלבן ב18B השחור יקח לו את האבן בפינה 19A עם המהלך 18A עכשיו לא ישנה ללבן אם הוא ישים את האבן שלו ב19D או ב19C השחור יקח לו את הקבוצה הלבנה וינצל אפשרות 2:אם הלבן ישחק ב17F השחור יגיב ב 16F התוצאה תהיה דומה והשחור ינצל

LeCagot

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo10.gif

שלום אנה סאמה
. המטרה בבעיה הזו היא להרוג את הקבוצה של לבן בפינה. שחור לא צריך להגן פה - הוא מספיק חזק ויכול לחבר בקלות את כל האבנים שלו. אם ההסבר לא ברור - את יכולה לפנות אלי במסרים.

imdark

New member
ניסיון מרפלקס

B17 בכל אפשרות של לבן C19 עם 16B אז C19 ו וללבן אין עיניים ואז B17

LeCagot

New member

אחרי B17 לבן עונה ב- B18. אם שחור C19 לבן B19 ואז A18 ו- B16 מיאי. על C19 לבן יכול גם לענות ב- B16 ועדיין יש לו 2 עיניים.

imdark

New member
רק אכשיו נכנסתי לפורום

התקוונתי ל18 חברה סליחה על הבלבול

bluexx

New member
טוב אז..

אני חושב שזה צריך להיות ברור מיד אחרי black c19 white b19? then black b18 white a18 cause it's the best option for him black a19 white b17 black b19 white d19 black b19 if white b18 or b17 after c19 then black b19 that's all =\

LeCagot

New member

מה קורה אם לבן B18, שחור B19 ואז לבן B16?

dream ca7cher

New member
אני חושב שפתרתי

שחור- B17 לבן- B18 A18 A19 A16 לבן מחבר בA18 C19 B19 או D19 ואז מה שהלבן לא בחר ואם הלבן ינצל את האטרי לפני ששחור יגמור אז שחור יבצא את מה שצריך למעלה (בגלל הקו) ואז ימלא את החסר וייקח את הקבוצה הלבנה

LeCagot

New member

אחרי A18, לבן B16, ואז יש לו 2 עיניים.כל מהלך ששחור יעשה, לבן יוכל ליצור עוד עין.

Ryuusuke

New member
נסיון ^^

שחור B18 לבן B17 שחור C19 לבן A18 שחור B19 מת. במקרה ובתור השני לבן משחק מהלך אחר, ולא מחבר, שחור משחק ב B17 במקומו, וללבן אין מקום ליצור 2 עיניים בשטח שנותר.

bluexx

New member
bah ryu

you pwned me hehe הייתי כל כך בטוח שזה יעבוד שלא טרחתי לחפש שום נקודה אחרת להתחיל איתה "^^ לא יודע אם לle יש עוד משהו בשרוול אבל אני ניסיתי ולא הצלחתי ליצור עיניים לבנות אחרי המהלך שלך אה וברוך הבא לפורומים האלה ריו ^^ סוף סוף מישהו ברמה ^^ (חוץ ממך le) (דרך אגב le אני יכול לקרוא לך בשם האמיתי שלך פה או שזה חסוי? זה פשוט יוצא קצר יותר ^^")

למעלה