בעיה בין גרסאות

ברכוח

New member
בעיה בין גרסאות

שלום, הורדתי בעבודה את גרסת הבטא ל-2005 החינמית, של דוט נט. הכל הלך יפה וחלק, אפילו עשיתי לי אתרון קטן שמתחבר לDB של ACCESS , מחזיר נתונים ומעדכן אותם. לאחר מכן , שלחתי את העבודה אצלי בבית, בבית מותקן לי גרסה המקורית, VS.NET 2003, ואז להפתעתי , הרצתי את האפליקציה שלי, ואני רואה שאני לא יכול לעדכן נתונים בDB. יצרתי אותו קובץ של ACCESS , אותו אחד שיש לי בעבודה. וכאשר אני רוצה לעדכן , הוא נותן הודעה כזאת :Operation must use an updatable Query ואני לא מבין מה קרה פה, הרי אין לי בעיה הרשאות במסד נתונים שיצרתי. אודה לכם על התגובה...

tc2000

New member
תבדוק הרשאות NTFS על הקובץ

באיזה משתמש אתה מנסה לבצע את הפעולה? אולי למשתמש אין הרשאות NTFS על קובץ ה-ACCESS. בדר"כ הודעת שגיאה כזאת מצביעה על בעיית הרשאות כתיבה לקובץ.

ברכוח

New member
דווקא יש.... ועוד משהו

בבית יצרתי פרוייקט בWINFORMS, ושם דווקא כן הצליח לעדכן את אותו קובץ ACCESS , וגם שלף בלי בעיה.. רק בASP זה לא עובד

eofek

New member
הרשאות

ASP רץ בדרך כלל תחת יוזר מוחלש בשם ASPNET. כשאתה מריץ WINFORMS אתה מריץ תחת היוזר החזק שלך... תן השראות ל ASPNET לקובץ MDB .

שמעתי על וירוס מוחלש.

יש גם יוזר מוחלש? טוף. אם זה מסובך לך, ובגלל שזה במחשב שלך ולא בפרודקשן, אתה יכול לתת הרשאות full control למשתמש everyone על הקובץ , וזה כמעט בטוח יפתור את הבעיה.

itaym02

New member
מאיפה הורדת את הביטה?

כנראה שאני לא יודע איפה מחפשים.

magic23

New member
updatable query

זו בעיה נפוצה של win xp הוא אינו מאפשר גישה למסדי הנתונים על כן יש לשנות את ההרשאות לתיקיה בה נמצא המסד נתונים ראה קובץ מצורף להסבר

למעלה