בעיה בחיבור לפטופ לLCD.

CoituS

New member
בעיה בחיבור לפטופ לLCD.

היי, ברשותי לפטופ תוצרת DELL עם יציאת VGA, כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיית LCD שברשותי, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגדיר הינה 1024x768, למרות שבלפטופ אני עובד על רזולוציה גדולה יותר. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה? ואם אפשר, איך מסדרים את זה. תודה מראש :)

bar666xp

New member
דגם? כ.מסך? ../images/Emo8.gif קמצן תן אינפורמציה...

אגב הTV-LCD איזה? מה הרזולוציה הטיבעית ו/או המקסימלית של המסך שלה? או כמו שאני נוהג לכתוב/לומר.... יש לי רכב סיטרואן, סובבתי את הסוויטש אבל האוטו לא הניע.. מה הבעיה? מה אם לציין אם נורות הבקרה בלוח נידלקו? מה אם לציין אם זה רכב עם גיר אוטומטי או רגיל? כל דבר יכול להצביע על בעיות שונות... בגיר רגיל לא נישאל אם ניסיתי להניע גם בפרקינג וגם בנייוטרל לדוגמה ובאוטומט לא נישאל אם ניסיתי להחזיק את המצמד... וכו' וכו'.... בקיצור אינפורמציה וכמה שיותר תעזור לאנשים לעזור לך.

CoituS

New member
כנס :)

לפטופ: DELL INSPIRON 6400 כ. מסך: INTEL 945GM טלוויזיה: TOSHIBA 26WL65, רזולוציה - 1366x768.

Chorny

New member
הייתה לי את אותה בעיה

היה לי מחשב כזה בדיוק, לאחי יותר נכון. לא הצלחתי בשום פנים ואופן להגיע לרזולוציה גבוהה יותר, חיפשתי דרייברים כלום לא עבד. לצערי גנבו את המחשב בחודש שעבר בפריצה לביתי.. : \ אבל בכל זאת לא הצלחתי לפטור את הבעיה. תנסה ליצור קשר עם התמיכה של DELL..

bar666xp

New member
בעיקבות התגובה שקיבלת...

נסה למצוא בדרייבר של הכ.מסך בדר"כ יש אפשרות של רזולוציות ""לא תואמות""... בדר"כ הכ.מסך מזהה נכון את התצוגה ומוציא רזולוציה תואמת כשזה לא כך אפשר לקבוע רזולוציה ""לא תואמת"" הכרטיס יוציא את הרזולוציה הזו... בתנאי שהוא מסוגל כמובן... אאל"ט ה950 האינטלי {שהוא חלק מהציפ-סט 945} מסוגל להוציא גם רזולוציות גבוהות יותר.

למעלה