בעיה בחיבור הSK לM505

kintaro

New member
בעיה בחיבור הSK לM505

בIIIX שלי הייתי מתחבר לפלאפון SK דרך האינפרה אדום וגולש ברשת. ב505, זה פשוט לא מתחבר, כאילו לא רואה מולו את הפלאפון. מישהו יודע אם פאלם שינתה את הטכניקה שלה במכשיר החדש?

avibo

New member
מעניין שב IIIX הצלחת אני לא הצלחתי

עם IIIC ובגונקסט אמרו שהם תומכים רק ב VX !!

basin

New member
על איזה SK אתה מדבר? -

אם על SK-1400 של פלאפון, אז ככל הידוע לי (ביררתי אצל אחד הסוכנים של פלאפון), המכשיר אמור לעבוד עם M505. אבל הכי בטוח זה לגשת למרכז שרות לקוחות הקרוב לאזור מגוריך ולברר זאת! בהצלחה.

kintaro

New member
,תשובות

1. התחבר בקלות רבה ל IIIX - הגדרתי IR ל PHONE, כתבתי טלפון של הספק, שם וסיסמה, לחצתי CONNECT, ומיד הופיע לי בטלפון "Dialing to ISP", והתחבר תוך שניות. 2. יש לי SK IM-1400. ניסיתי את אותה דרך ב505, ואין תגובה מהטלפון... ניסיתי להוסיף סטרינג למודם ATZ, ואין קול ואין עונה...

כמה דברים לגבי ה sk ...

ראשית יש רק SK אחד בארץ וזה SK1400 של פלאפון המכשיר עובד לי יופע עם VX, אני מאמין שההגדרות זהות גם ל M505 העניין הוא שלפלאפון אין מושג ירוק מהחיים שלהם איך להגדיר את הטלפון ואת הפאלם, חברת סולגוד (היבואן) לא קיימת לפי דעתי כיוון שלא עונים לטלפונים ולא עונים לדואל ואז הפנו אותי לגו-נקסט שתכל´ס אין להם קשר לא ל SK ולא לפאלם ול עזרתם התמצתה בלנסות לחבר אותי לשירות שלהם ברשת פלאפון ... בכל אופן רשמתי לי פעם את כל ההגדרות והתהליך שביצעתי ואדאג להעלות אותו לפורום היומחר ... (היום או מחר) ובטח ימצא מי שיגיד לי, ויפה שעה אחת קודם.
The Colonel

kintaro

New member
יופי, אבל..

אני חושב שההגדרות ב3X ו5X זהות - הם פשוט עשו קצת "סמטוכה" ב505. כבר קראתי על אנשים אחרים שלא מצליחים לחבר לSK את ה505. אני מקווה שולי משהו שתכתוב יעזור. ו... יפה שעה אחת קודם

למעלה