** בעיה בזרימת תנועה **

• פותח הנושא dam1
  • פורסם בתאריך

dam1

New member
** בעיה בזרימת תנועה **

כמו שכולכם יודעים בשעה 5, חצי עיר פקוקה עד כאן, -- ביציאה מקרית מטלון ברמזור תמיד חייבים לעבור באדום אחרת אי אפשר לעבור, בכביש ז'בוטינסקי עשו נתיב באמצע מה שחוסם קצת את התנועה שלנו, הנהגים, עכשיו, הבעיה ברמזורים פעם אחת היה איזשהו איפוס לרמזורים , ממש ליום אחד, יכולתי בשעה 5 בערב לצאת מהשכונה ולהגיע לתל אביב ב10 דקות, בנסיעה על 60 קמ"ש כל הדרך שביום אחר, זה יכול היה לקחת 40 עד 60 דקות בלחץ. למי אפשר לפנות ואם זה יעזור בכלל להציף אותם במכתבים שיאפסו פעם אחת את הרמזורים? כל יום מ5 או 4 אחרי הצהריים מאחרי בלינסון קשה לצאת מהעיר

אני תומך, למרות שאני לא חושב שיש..

ממש פיתרון לבעיה, הרי צריך לחשוב על כך שבכל "איפוס" כזב מישהו אחר סובל. כשיש לך ירוק יש למישהו אחר אדום, ולחץ יש בכל הכוונים של הציר, גם אל תך פ"ת וגם מחוץ. אני זוכר גם פעם אחת שהרמזורים כנראה אופסו אחרת, וכל ציר היה מהיר, עד שהגעתי לפרדס כץ השומר בבני ברק. ה"נתיב המהיר" החד פעמי גרם לעומס רציני ובאלגן שם. צריך להיות גם חלוקת עומסים בין הרמזורים. אבל אני אכן מסכים עם הקביעה שזהו אכן סיוט לצאת ובכלל לנוע בעיר בשעות האלו. נחכה שתהיה רכבת. הענין זז מאוד לאט לדעתי. הרי בארץ אם באמת רוצים להזיז פרויקט אז היה אפשר לסיים אותו אפילו תוך שנה וחצי. הכל שאלה של רצון. אבל כנראה שלשלטון אין רצון להקל על חיינו.

מיכל שב

New member
קודם כל חשוב לי להגיד

שבשום מקרה לא נוסעים באדום. לגבי הרמזורים, הייתי פונה למשטרת ישראל - אגף התנועה או האחראים על בקרת הרמזורים. בשעות אחה"צ המצב באמת נוראי

dam1

New member
מה את אומרת?

תנסי לצאת מקרית מטלון בשעה 5 בערב אם את לא יוצאת באדום שוחטים אותך מאחורה, מצפצפים עד שתצאי ושתביני, שכל פעם אבל כל פעם שיש לך ירוק, את לא יכולה לצאת, את תקועה באמצע הצומת, זה מלחמה שם!!! תנסי תעברי ותסתכלי מה עובר בז'בוטינסקי פתח תקוה בצומת עץ הזית כולם אבל כולם חייבים להיתקע באדום לפחות לדקה, רכבת לא תעזור בשיט. למי שאין רכב זה יעזור לנו שיש לנו מכוניות אכלנו אותה, ואנחנו צריכים אותם ולעבוד איתם ומה לעשות איך דרך אחרת רק לאפס את הרמזורים, לא יקרה כלום. ממילא כל הדרכים המקבילות ושחותכות אין שם הרבה תנועה קיצר את לא מבינה כלום!!!!!! חייבים לעבור שם באדום ומזל שאין מצלמה

dam1

New member
תנסי באמת בשעה 5 לצאת מהשכונה

תראי שכל הצומת חסומה ואין לאיפה לצאת מאחורה מצפצפים וכבר רמזור רביעי שאת עומדת כי הצומת חסומה והנהגים שנוסעים ישר, חסמו לך את הכביש וזה כל פעם אנשים אחרים וכל פעם טבע חרא, להיכנס לצומת מלאה נו מה לעשות, תתחילי לריב איתם? מתעצבנים, כל פעם מחדש או שנוסעים בטוסטוס, בקטנוע, לא רואים ממטר רכבת ממש לא תעזור במצב הזה!!

מיכל שב

New member
אני יודעת בדיוק מה קורה שם

ועדיין אני חוזרת ואומרת, שבה ומדגישה, קוראת בקול גדול: לעולם(!!!) לא חוצים צומת ברמזור אדום תאונות נגרמות בדיוק בגלל נהגים ש"גונבים את הרמזור". מלחמה? סע מסביב? צא חזרה לכיוון פ"ת ותעשה פניית פרסה, אבל לעולם אל תחצה כביש באדום. החיים שלי ושל הילדים שלי חשובים יותר מנהגים שמצפצפים לי ברמזור כי לא נדחפתי. ולגבי המצלמה - חבל שאין שם מצלמה!

לT

New member
את לא מבינה חמודה :) תקשיבי שניה

יש לך ירוק, אוקי? את רוצה לצאת, אין לך לאן, הצומת חסומה, מה עושים? מחכים עוד רמזור? את יכולה לחכות שם עוד 10 רמזורים גם, תמיד אבל תמיד הצומת תהיה מלאה, ככה זה שם, נהגים בצד השני מנסים לגנוב רמזור ונכנסים לצומת מלאה ואת כשעוברת בירוק נתקעת באדום באמצע צומת תמיד זה ככה.... אין מה לעשות! צריך לאפס את הרמזורים פעם אחת ולתמיד כשפה ירוק, בבני ברק דקה לפני גם ירוק שהתנועה תזרום

צריך לאפס את הרמזור ../images/Emo45.gif

אבל אני מצטרפת למיכל לעולם, לעולם, לעולם לא לנסוע באור אדום
אם אתה מראש יודע שהצמת שם פקוקה למי שמגיע מכיוון קריית מטלון, אז אל תסע משם. כל מה שלא תגיד לא יצדיק, לדעתי, נסיעה באור אדום- לכל דבר יש פתרון חליפי.

לT

New member
אני לא עובר באדום, אני יוצא בירוק

ובאמצע הצומת אני תקוע ונהיה אדום אני נכנס לצומת לא פנויה ואני עושה את זה כל בוקר כבר 4 שנים כי אין לי ברירה אחרת, ניסיתי דרכים אחרות, סתם, הכל אותו דבר ובסוף אותו רמזור אין - תמיד תהיה צומת לא פנויה אם אני אחכה יותר מ2 רמזורים הבנאדם שמאחורה ירד לדפוק לי מכות

למעלה