בעיה בזוגיות

shach31

New member
בעיה בזוגיות

אני ואשתי בתחילת שנות ה 30 . הבעיה היא שהיא עדין לא רוצה ילדים . זה מאוד קשה לי ומערער את הבטחון בה אני מרגיש שאני כבר מוכן מזה שנה וחצי . מה לעשות ?

י רדן

New member
לא ציינת כמה שנים אתם נשואים

כתבת רק שאתם בתחילת שנות ה30 .ניסית להגיע איתה לשיחה עמוקה ופתוחה ולשאול אותה מדוע היא מתנגדת? ובמידה וכן מהם תשובותיה לגבי העניין. אולי היא מרגישה שהיא רוצה עדין לעשות דברים לפני שהיא נכנסת למחויבות של להביא תינוק לעולם. או אולי יש סיבות נוספות.

מיכלי37

New member
../images/Emo9.gifללחוץ

לדעתי עליך ללחוץ עליה שכן, מבחינת הגיל עדיף לנסות להיכנס להריון עכשיו ע"מ לדעת שאין לכם בעיות ושאשתך יכולה להיכנס להריון. תסביר לה בעדינות וגם תאמר לה שאתה כבר ממש רוצה ילד ושהשעון הביולוגי "מתקתק". גם תתעניין מדוע היא לא רוצה עדיין ילדים? אולי היא פוחדת? או לא בטוחה בקשר שלכם?! בהצלחה לך

s h o o s h a

New member
ילדים זה שמחה, ילדים זה ברכה

אבל בשביל להביא ילדים לעולם צריכים להרגיש שלמות, בשלות ובגרות. אתה מרגיש "...כבר מוכן מזה שנה וחצי..." כנראה שהיא עדין לא. "...זה מאוד קשה לי ומערער את הבטחון בה..." איזה ביטחון מתערער בך? ואולי יש פאנים נוספים ביחסים ביניכם שאינם עולים בהודעתך אבל בהחלט עולים בשיחות ביניכם (יש כאלו?) והם אלו שכרגע לא מביאים את זוגתך למהר ולהרות. ילדים זה יופי. המשפחה גדלה והמשפחה המורחבת 'מקבלת' יורשים. אבל ילדים זו אחריות גדולה. וככל שאני כותבת עולה בי יותר התחושה כי בהודעתך רב הנסתר על הגלוי ושם נחבאת התשובה האמיתית לאי רצונה של זוגתך להרות.

רונתי

New member
שושה, לא בהכרח!

אני חושבת שאם הייתי מחכה להיות שלמה ובשלה, עד היום לא היו לי ילדים, והיום אני מצטערת שלא עשיתי אותם קצת קודם. השאלה היא למה היא לא רוצה עדיין ילדים, אם היא נמצאת על מסלול "המראת" הקריירה שלה, אני מבינה מאוד את הדחיה שלה, כיוון שמאוד קשה לשלב, אבל אם היא חוששת מן האמהות , צריך לפתוח את העניין ולהבין בדיוק ממה היא חוששת, גיל שלושים, הוא גיל שהפוריות של האישה יורדת בו, ובגיל 35 היא צונחת!! הבעיה העיקרית שהם לא יודעים אם יש בעיה ולהתחיל לטפל בגיל שלושים הרבה יותר קל מלהתחיל לטפל בסוף שנות השלושים , שאז כל יום ללא הצלחה מצניח את הסיכויים.

s h o o s h a

New member
שעון ביולוגי

הוא אכן מתקתק והזמנים חולפים ולא שבים. אולם! אין די בשעון הביולוגי המתקתק כדי להביא ילד לעולם אם אינך חשה שלמות ובגרות ורצון אמיתי להוסיף נצר למשפחה. יש לבדוק מעבר לכתוב את סיבותיה (שכן לא מצוין בשום מקום בהודעה כי יש בעית פוריות/בריאות אחרת) להמנעותה מהתעברות ולדחוק לגמרי הצידה, בשלב זה, את ענין השעון.

seeyou

New member
היא עדין לא רוצה ילדים -../images/Emo11.gif

אם אני מבין ללדת זאת "חלומה" של כל בת-אישה... אנו כגברים רק משתתפים בתהליך אך רוב הנתל נופל על האישה זה טוב שהיא לא עושה ילדים אם היא לא מרגישה את הצורך רוב הבעיות מתחילות כאשר בגלל אילוצים מביאים לעולם ילדים לא רצויים! יוסי

למעלה