בעיה בזהות מינית

בעיה בזהות מינית

אני חייב לשתף במשהו מוזר שעובר עליי ב-24 שעות האחרונות. היינו אתמול בחתונה של מכרים,ישבנו בשולחן כמה חברים.אחד מהם הוא בחור ממש מטופח ונראה טוב,אני די מאמין שהוא הומוסקסואל.גם יש לו התנהגות מאוד מושכת ומאוד כובשת. אין לי שום היסטוריה הומוסקסואלית ואני גם קצת סולד מהומוסקסואליות,אבל הבחור הזה קצת 'עשה לי את זה'. אני מרגיש שאני רוצה להיות איתו ואני קצת מדחיק את זה בשעות האחרונות. מה עובר עליי בעצם?אני הומוסקסואל?

yonadavg

New member
בעיה בזהות מינית

שלום המורי הזקן העובדה שבחור "עשה לך את זה" אינה מעידה עליך כהומוסקסואל, בדיוק כפי שהעובדה שאתה סולד מהומוסקסואליות אינה מעידה שאתה אינך כזה.

נטיה מינית

הומוסקסואליות היא משיכה לגברים והעדר משיכה לנשים. עד כמה אתה נמשך לגברים ועד כמה אתה נמשך לנשים אתה יודע יותר טוב מכל אחד אחר. אם ההגדרה משרתת אותך - השתמש בה, אם היא לא תורמת לך - אולי עדיף לשאול שאלות אחרות, כמו מה היית רוצה שיקרה בינך לבין אותו בחור, ומה היית רוצה לעשות בנוגע לכך?

אני ממש לא יודע

אני קצת נמשך אליו ספציפית,ולא לגברים בכלל.לנשים אני נמשך כמו כל אחד אחר. הוא מאוד עדין,נעים ונראה בעל נפש טובה. ויש לי איזשהו רצון להיות ממש קרוב אליו. אולי אני פשוט נמשך לאישיות שלו?

גרא.

New member
המורי הזקן.כן בהחלט,המשיכה אליו,לא חייבת

להיות בהכרח מינית,כנראה רצון להדמות אליו,יתכן להשלים תכונות שהיית רוצה שיהיו גם לך.יעזור להבין לנו במיוחד לך,אם היית יכול לבטא מה תתן לך הקירבה אליו? מה תשיג בכך?

הממ

הוא יאהב אותי(לא דווקא אהבה רומנטית),יחס טוב ולא שיפוטי ופתיחות.הוא נורא חברותי.

גרא.

New member
המורי הזקן,יכולה להיות חברות בין שני גברים,

שלא מבוססת על משיכה מינית,אלא על בסיס של עניין ואינטרסים דומים.אלא שחברות כזו חשוב שתהיה הדדית. לא שרק צד אחד מקבל,ולא נותן כמעט,אלא שהנתינה זה לזה היא הדדית.אם כי לא בהכרח שווה.

למעלה