בעיה בוינדוס.

בעיה בוינדוס.

התקנתי השבוע וינדוס 2000 פרו. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיות עם התמיכה בעברית במחשב. כלומר, אני יול לראות אתרים בעברית בדר"כ, אבל ישנן תוכנות שאני לא יכול לראות בהן עברית. דוגמא אייסי, תוכנות מוסיקה, ואפילו באאוטלוק אני לא רואה את הכותרות בג´יבריש אם הן מופיעות בעברית. בעיה 2 . מבחינת מוסיקה במחשב. אני יכול לשמוע מוסיקה רק מהשירים שהורדתי לאחר שהתקנתי את הוינדוס החדש. כל השירים הקודמים שהיו לי לא מושמעים משום מה. אשמח לתגובות. תודה רבה ושבת שלום. ג´וני בוי.

אמממ....

נסה לבדוק את הקידוד שלך תוודא שהאפשרות בחירה אוטומטית לא מסומנת בקשר לשירים.. תלחץ עליהם עם הכפתור הימני+SHIFT ובחר באפשרות פתיחה באמצעות בחר שם את התוכנה שאתה שומע איתה שירים בדרך כלל רק אולי אולי אולי...הצלחתי לעזור:) ואם לא.. תגיד תודה ולך חבק עמוד
ובכלל מה שלומך?

qazqaz

New member
גם אצלי בעיה דומה...

וגם אני ממתין להצעה לפיתרון.

noam01234

New member
סימני שאלה

מצורף מאמר של מיקרוסופט ישראל לפתרון בעיית סימני השאלה. מנסיון צריך לפרמט ולהתקין מחדש ולהקפיד לסמן עברית בהתקנה

נעם.

תודה רבה לך ידידי. כמו פעם קודמת גם הפעם באת עם תשובה בחיכך. הכל עובד לי בומבה. שיחקת אותה בענק. וליטון.. אתה תמיד תשאר השעשוע מחמד החביב שלי...אין לך מה לחשוש אחי
תודה ליטון. שבת שלום לכולם ג´וני בוי

qazqaz

New member
לא הצליח לי.... ../images/Emo10.gif

בהתקנה הקפדתי על עברית, למיטב זכרוני. עקבתי אחר הגדרות ה- regional settings כמומלץ במאמר של מייקרוסופט שנעם לינקק אליו - וההגדרות אצלי זהות למוצע במאמר. אז מה, הפיתרון היחיד הוא לפרמט?? אם כן, אז אני מוותר (די, אין לי כבר כוח לעוד פירמוט...). אז לא אשתמש באאוטלוק... אני גם ככה מסתפק בהחלט באאוטלוק-אקספרס. ותודה רבה לנעם ולשאר, בכל אופן

הממממ...

סליחה על הבורות.. איפה אני בודק את הקידוד? איפה זה נמצא? תודה
ואני בסדר.. מניינים איתך אתה?

למעלה