בעיה בהתקנת צורב ב XP

gilatal

New member
בעיה בהתקנת צורב ב XP

הצורב מותקן כמסטר יחד עם CD נוסף כ slave , שניהם מזוהים אבל מופיע עיגול צהוב על שניהם ונרשם Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) לא עוזר להסיר ולהתקין מחדש. גם התקנה של הצורב לבד נותנת אותה תוצאה. למישהו יש רעיון?

kitt

New member
איזה צורב זה? בדקת האם הוא בכלל

נתמך ע"י XP? בדוק באתר www.microsoft.com/hcl.

gilatal

New member
הצורב של ימאהה

קודם כל תודה על האתר המועיל, לא הכרתי אותו. הצורב Yamaha 2200 IDE והוא לא מופיע שם, מופיע 2100 IDE ולא נראה שיש לו דרייבר ל XP. האם מזה ניתן להסיק גם לגבי ה 2200?

kitt

New member
בXP מיקרוסופט קשוחים בעניין

דרייברים אפילו יותר מב2000, נסה באתר של יאמאהה לחפש דרייבר, אבל באופן כללי מה שלא מופיע בHCL לא יעבוד.

oren-gss

New member
תחזור ל 98

תשמע מי שהולך כמו עיוור אחרי מיקרופלוץ (סליחה מיקרוסופט) זה מה שקורה לו אני אישית ממליץ לך אם המחשב לא עובד ברשת תחזור ל98 הרבה יותר יציב הרבה יותר חזק .

shay2001

New member
עשיתי Windows Update וזה סידר לי

נכנסתי ל Windows Update ולי דווקא (שאני גם בעל צורב ימאהה) זה סידר את הבעייה (אגב לפני העדכון התקנתי WinOnCD וזה עבד גם כן

gilatal

New member
דוקא ניסיתי לעדכן

את החלונות, וזה לא עזר. האם גם אצלך זה ימאהה 2200? הבעיה שמראש ה XP לא מזהה את הצורב בכלל, למרות שבביוס הוא מזוהה מצוין. שום הסרה של הצורב והבקרים לא עוזרת - זה חוזר כל הזמן לאותו מצב. אותו צורב בדיוק הותקן בחלונות 2000 בלי שום בעיה. כמו שזה כרגע אני לא רואה שום פתרון מלבד לחזור ל 98.

למעלה