בעיה בהתקנה...

o r05

New member
בעיה בהתקנה...

אתמול קניתי מחשב חדש{ברוך ה'} וניסיתי להתקין את הסימולטורFS2004 ללא כל הצלחה. הבעיה מופיעה כבר בדיסק הראשון מגיע ל21 אחוז התקנה ואז יש הודעת ארור שאומרת לי שאין לי מספיק מקום בדיסק הכשיח איך זה יכל להיות? או נותן לי ללחוץ אוRETRY או-CANCEL לחצתיRETRY ושוב פעם אחרי כמה שניות אותו דבר. אודה מאוד לעוזרים.

o r05

New member
בוא נגיד יותר מ40 ג"ב

מין הסתם מחשב חדש

almogi

New member
תבדוק כמה מקום יש לך

במחיצה שבוהמותקנת מערכת ההפעלה (ליתר דיוק - בכונן שבו נשמרים קבצים זמניים). בהרבה מקרים מתקינים את חלונות במחיצה נפרדת ולא מקצים לה מספיק מקום. אם המחיצה מלאה - תאלץ לפנות מקום או (עדיף) להורות למערכת לשמור קבצים ז\מניים במקום אחר.

o r05

New member
לא יכל להיות...

איך זה יכל להיות? המחשב חדש רק אתמול קיבלתי אותו לא התקנתי עליו עוד כלום.

almogi

New member
נכון אבל...

הרבה פעמים טכנאים מגדירים שתי מחיצות: אחת קטנה למערכת ההפעלה (בד"כ :C) ואחת לשימוש כללי (בד"כ :D), שעבורה מוקצה רוב השטח. ההתקנה של FS מגדירה המון קבצים זמניים שנשמרים בספרית ה TEMP שלך (ששוכנת באותה מחיצה של מערכת ההפעלה אלא אם כן שינית את זה). אם אין בה מספיק מקום - תקבל הודעה out of disk space בזמן ההתקנה גם אם בדיסק שלך יש 5000 ג'יגה פנויים.

XrayCharlie

New member
תפתח את "המחשב שלי"

ותראה שם רשימה של "כוננים" על הדיסק הקשיח שלך (דיסק קשיח אחד מחולק בדרך כלל למספר כוננים). עבור כל כונן רשום גודלו וכן שטח המקום הפנוי. מה אתה רואה?

למעלה