בעיה בהתקנה הסימסים!

בעיה בהתקנה הסימסים!

אחותי מנסה להתקין את המשחקים אך יש לה בעיה: למרות שיש לה את כל 7 הסימסים הראשונים (רגיל, ליוין לארג`, האוס פרטי, הוט דייט, וקיישן, אנלישד וסופרסטאר), היא לא מצליחה להתקין. אחרי שהיא מתקינה את הראשון, היא שמה את השני ועושה "אינסטול". אבל, אחרי שהוא קצת טוען (לפי שהוא מבקש CD KEY), זה אומר שזה כבר מותקן והאם היא רוצה למחוק. אם היא עושה "לא", זה פשוט יוצא לה מההתקנה. אם היא עושה כן, זה מוחק לה את הסימס הראשון. בעצם, היא יכולה להתקין הכל חוץ מאת השני. וזה לא שיש בעיה עם הדיסק, כי פעם היא ניסתה להתקין מדיסק של חברה שלה ולא הלך, ואחרי כמה זמן קנתה את הסימס הזה (LIVIN LARGE) ובכל זאת נתקלה בבעיה. אצלי במחשב, אם היא רוצה, היא יכולה להתקין את כולם. זאת אומרת, הבעיה אצלה במחשב. האם מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם ויודע איך לתקן אותה? תודה מראש.

מוליפופ

New member
אני גם לא הבנתי מה הוא כתב.. אבל

זה לא קרא לי אף פעם .. אני מרגישה בת מזל ליד כולם כי כולם מספרים על הבעיות שלה ורק לי לא היה בעיות חח
תראה אולי הקי דיסק.. הוא המספר על האריזה .. אתה יודע יש כזה קוד.. מקווה שעזרתי :-}

../images/Emo15.gif ../images/Emo7.gif

אני בת! ומה שהתכוונתי היה כמובן, שהפיתרון הפשוט במקרים הללו זה פשוט לקחת פטיש 5 קילו, מסדר ת'מחשב יופי

כמובן, איך שלא חשבתי על זה ;)

מישהו בפורום אחר (אני מציף פורומים של סימס עכשיו בחיפוש תשובה) אמר לי שיש דבר כזה SIMS ERASER אנערף... קיצר אני אשתמש בזה. תודה כולכם :)

simsit1

New member
גם אצלי זה ככה...

כל פעם שאני קונה סימס חדש אני צריכה להתקין את כולם מהתחלה כי זה צריך בסדר מסוים... מה שאני יכולה להציע לך זה: *להתקשר לתמיכה הטכנית.. *או לנסות להתקין בסדר שונה... אגב...הטלפון של התמיכה הטכנית נמצא בחוברת של הסימס... אני מקווה שעזרתי...

למעלה