בעיה בהשמעה preview

the360

New member
בעיה בהשמעה preview

משום מה יש לי בעיה בשמיעת הקבצים לפני האקספורט. אני מנסה לבחור קובץ אודיו לייבא לפרוייקט, אבל הוא לא מנגן. הווליום פתוח, גם auto play מסומן (גם כשהוא לא מסומן זה לא משמיע). כשמייבאים את הקובץ לפרוייקט, הוא כן מושמע, רק לא בחלון לפני היבוא. זה בטח משהו ששיניתי בטעות בהגדרות, כי קודם זה כן עבד. למישהו יש רעיון?

the360

New member
ועוד בעיה עם מידי

אחרי הקלטת מידי שהיתה פחות או יותר בטיים, הכל קופץ רבע קדימה בחלון העריכה! what the hell...?

the360

New member
נואנדו 3.2.0

מחשב נייד לנובו חזק בן שנה (פורמט לאחרונה) כרטיס קול Mbox2 pro

אמממ

אף פעם לא הבנתי עליה , אבל אני משער שהיא כמו הקיובייס 3 לכן תנסה את מה שאכתוב לך , אבל קח בעירבון מוגבל בקיובייס 3 יש ליד המאסטר מצידו הימיני עוד ערוץ , הוא הערוץ ששולט על המטרונום ועל הפריוויוז של התוכנה יש מצב שבטעות הורדת אותו עוד דבר שאני לא זוכר אם יש גם ב3 אבל ב4 בטוח יש זה רום קונטרול , אם הוא נמצא איפשהו זה רק בחיבורים הווירטואלים לגבי הMIDI זה נשמע כמו בעיית טיים....שיכולה לדעתי לנבוע משני דברים: הראשונה מהכרטיס קול שלך - האם ראית את הMIDI המנוגן זז בסוף ההקלטה? או שפוט ניגנת נכון והוא פשוט לא נמצא במקום? השניייה מקש הקוונטייז שלך לחוץ מה שגורם למחשב לסכרן לך את התווים לקצב מקווה שזה עזר במשהו

the360

New member
אכן רום קונטרול!

תודה רבה, שי, אין עליך! המידי איכשהו עכשיו בסדר. יש לו מצבי רוח כנראה...

BlindnDeaf

New member
אצטרף לשאלה על המידי

אני משתמש בקיובייס סטודיו 3 כשאני מקליט מידי התכנה רושמת הכל באיחור קטן (קצת יותר מרבע), מקש הקוונטיז סגור ובנוסף, איך אני יכול להקליט עם סנכרון לרמה יותר מפורטת? תודה

מצאתי לכם

מאמר מגניב שמדבר בדיוק על זה, אז במקום שאני אכתוב פה שעה אתן לך לינק ותנסה לראות אם אחד הדברים שם נוגע אליך אם שום דבר לא עוזר תשאל שוב ואחשוב על עוד אפשרויות בהצלחה http://www.blendstudios.co.il/index.asp?curPage=33 זה הלינק :)

BlindnDeaf

New member
קטע מוזר

הסתכלתי על המאמר ששמת, ותו"כ ששיחקתי עם האפשרויות שהוא הציע הבעיה נפטרה באורח פלא (בלי ששיניתי כלום בסופו של דבר) מאז עבר שבוע והכל היה טוב ויפה עד שלפני כמה שעות באמצע העבודה נכבה לי המחשב בלי סיבה נראית לעין, ומאז שוב אני חווה בעיות עם תזמון המידי רק שהפעם הבעיה היא לא בכתיבה אלא כבר בנגינה עצמה, מהקצת שקראתי במאמר ומהודעות קודמות שלך הבנתי שבעיה זו (לייטנסי?) נגרמת בכלל מציוד לא מתאים אבל לא הייתה אף בעיה כזאת עד עכשיו... איך זה הגיוני ומה אני יכול לעשות? תודה

למעלה