בעיה בהרצת GPRESULT

בעיה בהרצת GPRESULT

אני אניח שכולם מכירים את הפקודה gpresult בwindows xp. אז ככה בדומיין יחסית חדש שהוקם אצלנו יש בעיה מוזרה כאשר משתמש כלשהו מנסה להריץ את הפקודה הוא מקבל "Error: Access is Denied" המוזר באמת התחיל כשזה קרה גם בAdministrator באחת התחנות. בנוסף כשהתחברו עם הAdministrator לשרת והריצו את הפקודה קיבלו הודעה שונה בקשר לRSOP שלא ידעו להקריא לי אותה באותו רגע. מבדיקה על הלוגים לא ראיתי שום דבר שיכול לעורר חשד, אפילו לא הערת information בנושא. למישהו יש רעיונות מה יכול להיות קשור? תודה רבה

antidot

New member
------->

האם על הDC-ים קיים שיתוף בשם SYSVOL ? מה השגיאה שאתה מקבל אם אתה מריץ rsop.msc בתחנה וב-DC ?

----->

קיים שיתוף בשם Sysvol על השרת וכל ההרשאות עליו נראות נכונות. כשאני מריץ Gpresult על השרת אני מקבל הודעה: Info: The user does not have RSOP data כשאני מריץ RSOP.msc על השרת אני מקבל: the user has insufficient Permissions - Access is denied כשאני מריץ RSOP.msc בתחנה אני מקבל: הSnap-in נפתח לי ומראה לי חלקים מתוך הSnap in וחלקים מסויימים פשוט נתקע ונסגר, לא ראיתי שום הגדרות מדוייקות שם. יש רעיונות?

באנופי

New member
תנסה את זה.

את שלב אחד אני לא ניסיתי. עשיתי משלב 2 והלאה ועבד לי, אבל זה היה זמני. בסופו של דבר שיחקתי עם ההרשאות של WMI אבל גם זה בסופו של דבר חזר על עצמו. הרצה של התהליך משלב 2 לא גורמת לנזקים, הכי הרבה יהיה צורך באיתחול התחנה. תבדוק ותודיע איך השפיע

למעלה