בעיה בהקלטת גיטרה

CHooPY17

New member
בעיה בהקלטת גיטרה

היי, הבעיה שלי היא כזו, הכרטיס קול שלי הוא sound blaster elite pro, ואיתו מגיעה קונסולה שמחברים לה גיטרות מיק' ומידי. תמונות- http://www.ixbt.com/multimedia/creative/x-fi/all-big.jpg זווית אחורית http://www.ixbt.com/multimedia/creative/x-fi/back-big.jpg עכשיו הבעיה היא שכשאני מחבר את הגיטרה לקונסולה ואוזניות לכרטיס קול אני שומע את הגיטרה מצויין דרך האוזניות, אבל קיובייס לא קולט את הסיגנל של הגיטרה (גם הסאונד ריקורדר של וינדוס לא קולט), אבל כשאני משחק עם הסוויץ נובס של האפקטים בקונסולה, קיובייס מקבל את האותות האלו טוב מאוד, מה שמראה לי שהוא זיהה את הקונסולה, אני אציין שקיובייס זיהה את הכרטיס ואת ה ASIO drivers ואני פותח ערוץ אודיו בשביל הגיטרה ואין כלום. מה אני עוד יכול לעשות? תודה רבה

HeavenlyB

New member
לפי מה שכתוב באתר

אין כניסה לגיטרה. אלא שתי כניסות סטריאופוניות. יכול להיות שבקיובייס אתה מנסה להקליט מהצד הלא נכון של הסטריאו, או מהכניסה הלא נכונה בכלל. נסה לשנות כניסות בקיובייס ולמצוא אם אפשר להקליט מאחרות. אין לי היכרות עם הכרטיס, אז קשה לי לדעת מה ההגדרות הנכונות שלו.

CHooPY17

New member
בשינוי כניסות בקיובייס אתה מתכוון

לאיפה שרשום input, output בצד שמאל מתחת לפאן ו-ווליום? רק אתמול התקנתי את התוכנה אז אין לי הרבה ניסיון והבנה איתה. יש עוד דרכים לעשות "Enable" לגיטרה או יותר נכון לקבל סיגנל? בקשר לכניסות של הקונסולה אני בטוח שהן נועדו גם לגיטרה, החוברת שהגיעה עם הכרטיס הראתה איזה כלים לשים בכל כניסה, וגיטרה נכנסת בשתיהן, איך אני משנה עוד כניסות בקיובייס, ומה זאת אומרת מהצד הלא נכון של הסטריאו? אני אודה לך אם תוכל להדריך אותי בקטע הזה, כי אני יודע שאני עושה משהו לא בסדר אבל אין לי מושג איפה להתחיל כדי לסדר את זה. מצטער על השאלות הלא ברורות, ותודה רבה.

HeavenlyB

New member
תשובה

אם כתוב שזה מתאים לגיטרה, אז זה אור לעבוד לך. כן, התכוונתי למה שמופיע בערוץ. בד"כ אם הכניסה סטריאופונית ואתה משתמש בכלי שהוא מונו, אז רק צד אחד של הסטריאו מקבל. יכול להיות שאצלך בערוץ, מוגדר להקליט מהצד השני. אם זה כרגע על Left אז בחר ב-Right. אני לא מכיר את הכרטיס, אז אני לא יודע אם יש לו עוד כניסות, ואיך מקנפגים אותו. צריך פשוט לקרוא את החוברת שלו.

למעלה