בעיה בהעלאת קבצים?

@יעל@

New member
טוב יש לי בעייה...

אני לא יודעת אם זה בעיה של תפוז של הפורומים, או של המחשב האידיוט שלי: זה הולך ככה: אני רוצה להוסיף קובץ - תמונה להודעה שאני כותבת. אני לוחצת על שלח והוא אומר לי:
The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the img.tapuz.co.il home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer מישהו יודע??????????????​

netaK

New member
בעיה בהעלאת קבצים?

כבר שעה אני מנסה לצרף קבצים שונים להודעות שלי בפורום הכי גאים שיש ולא מצליחה יש בתפוז בעיה כלשהיא כרגע?

Prophet

New member
יש לי בעיה בהעלאת תמונה !!!

כל פעם שאני מנסה להעלות תמונה לפורום, יש לי הודעת שגיאה: "נא נסה את הצעדים הבאים: פתח את דף הבית של img.tapuz.co.il, ולאחר מכן חפש קישורים למידע הדרוש לך. לחץ על לחצן רענן או נסה שוב מאוחר יותר. לחץ על חיפוש כדי לחפש מידע באינטרנט. באפשרותך גם לראות רשימת אתרים קשורים. HTTP 500 - שגיאת שרת פנימית Internet Explorer " זאת אומרת שהבעיה היא אצל תפוז ולא אצלי, ד"א- הקובץ הוא 80 kb ולא 250 ומעל...

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אכן יש בעיה בהעלאה של קבצים גם אצלי... בבדיקה.

@יעל@

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

גם לי
תפוז
תתביישו לכם
ואני חשבתי שזה המחשב האידיוט שלי............

דRדכוסי

New member
?????

תגידי תודה בכלל שיש פה פורומים הם לא חיביים לך כלום יש גם פורומים שאף פעם אי אפשר לשים שם קבצים עושים לך טובה, מביאים לך את הפורומים הטובים בארץ ואת עוד מתלוננת?

sunset*

New member
פססססט דרדכוסי....

תכיר את @יעל@..... היא גם מנהלת פורום....

Mandyִ

New member
גם אצלי!!!../images/Emo46.gif

ומופיעה לי הודעה של יש יותר מידי מקום בדיסק בלה בלה בלה... בבקשה תתקנו את זה כבר!!!

למעלה