בעיה בהעברת שירים......

sagivby

New member
בעיה בהעברת שירים......

אני כמו תמיד רוצה לעדכן שירים לאייפוד (דרך אגב דור 4 20 גיגה) אני מחבר את הכבל ולא עושה כלום חוץ מלהטעין את האייפוד ניסיתי לעשות ריסט לא עזר מה אני עושה??? בבקשה עזרה............

La Gamba

New member
אולי הסוללה חלשה מדי?

תנסה (אם ניתן) לחבר את המטען לIPOD, ואז לחבר את הIPOD למחשב.

LinkTree

New member
לא הבנתי מה בדיוק קורה?

הסינכרון לא מתחיל? מתחיל ונתקע? ה ITUNES מזהה את ה IPOD? המחשב מזהה את ה IPOD?

sagivby

New member
אוקיי אז ככה......

שאני מחבר את האייפוד למחשב לא קורה כלום פשוט כלום ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתעין בלי להגיד את ההודעה שלא לנתק את האייפוד והסוללה מלאה אחרי הטענה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לעשות בשני מחשבים וזה לא עוזר!!! מה לעשות???

ניסית להפעיל ידנית את האיטונז?

כשאני מחבר את האיפוד למחשב (דרך הפיירוויר), האיטונז לא נדלק לי אוטומטית, אז הוא רק מטעין. רק כשאני מפעיל ידנית את האיטונז מתבצע סינכרון.

sagivby

New member
ניסיתי.....

לא עוזר הוא רק מתעין את האייפוד הוא לא עובר למצב של סינכרון בכלל הוא אפילו לא שם את ההודעה שלא לנתק את האייפוד אני לא יודע מה לעשות!!!! יש לכם פיתרון??

תנסה לעשות הסרה של אי טונז

וכל מה שקשור לאיפוד מהמחשב, אחר כך תפעיל שוב. לא זכור לי אם אתה משתמש בUSB או פיירוויר, אם אתה משתמש בUSB תבדוק שהיציאה תקינה ושאין בעיה עם הדריברים.

sagivby

New member
אוקיי אני ינסה ויגיד לך!! תודה על..

העזרה ממש תודה!!!

sagivby

New member
לא עזר..... מה לעשות???

אני כבר מיואש!!!! אני לא יודע מה לעשות במה יכולה להיות הבעיה במחשב למרות שנסיתי בעוד מחשב או שבאייפוד????

sagivby

New member
לא עזר..... מה לעשות???

אני כבר מיואש!!!! אני לא יודע מה לעשות במה יכולה להיות הבעיה במחשב למרות שנסיתי בעוד מחשב או שבאייפוד????

sagivby

New member
לא עזר....... מה לעשות??

AGENT SHESH

New member
איך אתה מחבר?

פיירווייר או USB? ועוד דבר - אתה מחבר אותו עם הדוק? כי אם כן - הדוק בעייתי לפעמים. נסה לחבר ישירות בלעדיו אם אתה משתמש בו.

למעלה