בעיה בהנקה

אמשל

New member
בעיה בהנקה

הייתי אצל יועצת הנקה (3 פעמים) שלימדה אותי איך צריך להצמיד את התינוק, ואני עושה כל מה שהיא אמרה, כמו ילדה טובה. ולמרות זאת, נעם נוהג למשוך את הראש אחורה בזמן היניקה, כך שבמקום לתפוס בשד, הוא מעדיף לתפוס את הפיטמה עצמה. כך הוא מכרסם לי את הפטמה (שזה כואב נורא), וגם היניקה שלו פחות אפקטיבית. אולי בגלל זה גם הארוחות שלו אורכות המון זמן בדרך כלל (שעה וחצי עד שלוש שעות, עם הפסקות, ולפעמים גם יותר). חזרתי אל יועצת ההנקה עם הבעיה הזו, והיא אכן לימדה אותי תנוחות חדשות להנקה ששיפרו במעט את המצב. אבל הוא עדיין מתעקש למשוך את הראש לאחור. מדוע זה קורה, ומה ניתן לעשות?

Two reasons:

A baby will pull back on the nipple while feeding in order to cause another milk release. When he starts doing this, you can squeeze on the breast to cause a stronger flow. Another reason is to free his nose to be able to breathe. Make sure that your hand that is holding him is on the back of his neck and shoulders, and NOT on his head. Check the pictures of position and latch in the gallery to see if you are doing it right. Which yoetset hanaka did you see?​

justmom

New member
תרגום: שתי סיבות

תינוק מושך בפטמה בעת ההנקה כדי לשחרר שוב את החלב. כשהוא מתחיל לעשות את זה, את יכולה ללחוץ על השד כדי להגביר את זרימת החלב. סיבה נוספת היא שהוא רוצה לשחרר את אפו כדי שיוכל לנשום. ודאי שהיד שלך האוחזת בו מונחת על עורפו וכתפיו, ולא על ראשו. בדקי את תמונות האחיזה והתפיסה בגלרייה לראות האם את אוחזת בו נכון. מי יועצת ההנקה שראית?

למעלה