בעיה בהנקה?

בעיה בהנקה?

בוקר טוב, יש לי שאלה קצת מביכה. אני עדיין בהריון (שבוע 33) אך מעט חוששת מנושא ההנקה. ראשית, יש לי פטמות מאוד גדולות. קראתי בספר של ד"ר בר שהתינוק אמור להכניס לפיו קצת יותר מהעטרה ולא נראה לי שהפה הקטן של התינוקת העתידית שלי תוכל להכיל יותר מהפטמה (לדעתי גם לא את כולה). מה עושים? אני לא אוכל להניק? שנית, מה קורה עם גודל החזה? החזה מאוד מאוד גדל לי בתקופת ההריון. האם הוא ימישל לגדול כשאניק? האם יש סיכוי שהוא ירד קצת. מאוד מעיק עלי הסיפור הזה... תודה על העזרה.

very large nipples

<div align=left dir=ltr> can be a problem, but you can overcome it with pumping until the aby grows enough to latch on. Or you may find that the baby has no problem. If you are giving birth in Lis, I will be there to help you. If you are not, then maybe a meeting with a yoetset hanaka before will help. Your breasts will grow, and that is not a problem. There is a position which is better for larger breasts. Again a meeting with a yoetset hanaka is a good idea. Tell me where you live so taht I can refer you.

justmom

New member
תרגום: פטמות גדולות מאוד

יכולות להוות בעיה, אבל אפשר להתגבר עליה בשאיבות עד שהתינוק יגדל דיו לתפוס את השד. או שאת את עשויה לגלות שלתינוק אין כל בעיה. אם את עומדת ללדת בליס, אהיה שם ואוכל לעזור לך. אם לא, אולי פגישה עם יועצת הנקה לפני הלידה תעזור. השדיים שלך יגדלו, וזו אינה בעיה. יש תנוחה טובה יותר לשדיים גדולים. שוב, פגישה עם יועצת הנקה היא רעיון טוב. אמרי לי היכן את גרה כדי שאוכל להפנות אותך.

למעלה