בעיה בהטמעת SMS.
היום מצאתי את הזמן סופסוף להתקין SMS אצלנו במשרד. מדובר בחברה קטנה יחסית - כ30 משתמשים אבל שותפים עסקיים של מיקרוסופט ולכן אין בעיה להתשמש בכל תוכנה שלהם. אז הבעיה היא כזאת: קראתי את רוב מסמך ההתקנה של התוכנה ולא מצאתי אזכור לבעיה שלי. ההתקנה עברה די חלק מלבד כמה תקלות ברמת השרת. עכשיו אני סבור שהכל בסדר ברמת השרת ועכשיו הבעיה היא ברמת התחנות. אני לא מצליח להפיץ את הקליינטים
לא משנה באיזה דרך ניסיתי (הפצה דרך הSMS ADMIN, התקנה ידנית, ccmsetup.exe) - אפילו כשבתחנה אני רואה את הSERVICE של הSMS עדיין בSMS ADMIN נראה שאין CLIENT על התחנה. את התחנות התוכנה לאחר הקינפוג זיהתה. אבל אי אפשר להתקין עליהן. בעיה נוספת היא התקנת הSMS admin אצלי בעמדה; התקנתי, הוא מתחבר לשרת ומראה לי את הSITE, אבל כל מה שמתחתיו ריק. אני לא מצליח לראות שם דבר מלבד העמודות הסטנדרטיות (site hierarchy וכן הלאה) אודה לתשובתכם המהירה אסף
היום מצאתי את הזמן סופסוף להתקין SMS אצלנו במשרד. מדובר בחברה קטנה יחסית - כ30 משתמשים אבל שותפים עסקיים של מיקרוסופט ולכן אין בעיה להתשמש בכל תוכנה שלהם. אז הבעיה היא כזאת: קראתי את רוב מסמך ההתקנה של התוכנה ולא מצאתי אזכור לבעיה שלי. ההתקנה עברה די חלק מלבד כמה תקלות ברמת השרת. עכשיו אני סבור שהכל בסדר ברמת השרת ועכשיו הבעיה היא ברמת התחנות. אני לא מצליח להפיץ את הקליינטים