בעיה בהטמעת SMS.

dedge

New member
בעיה בהטמעת SMS.

היום מצאתי את הזמן סופסוף להתקין SMS אצלנו במשרד. מדובר בחברה קטנה יחסית - כ30 משתמשים אבל שותפים עסקיים של מיקרוסופט ולכן אין בעיה להתשמש בכל תוכנה שלהם. אז הבעיה היא כזאת: קראתי את רוב מסמך ההתקנה של התוכנה ולא מצאתי אזכור לבעיה שלי. ההתקנה עברה די חלק מלבד כמה תקלות ברמת השרת. עכשיו אני סבור שהכל בסדר ברמת השרת ועכשיו הבעיה היא ברמת התחנות. אני לא מצליח להפיץ את הקליינטים
לא משנה באיזה דרך ניסיתי (הפצה דרך הSMS ADMIN, התקנה ידנית, ccmsetup.exe) - אפילו כשבתחנה אני רואה את הSERVICE של הSMS עדיין בSMS ADMIN נראה שאין CLIENT על התחנה. את התחנות התוכנה לאחר הקינפוג זיהתה. אבל אי אפשר להתקין עליהן. בעיה נוספת היא התקנת הSMS admin אצלי בעמדה; התקנתי, הוא מתחבר לשרת ומראה לי את הSITE, אבל כל מה שמתחתיו ריק. אני לא מצליח לראות שם דבר מלבד העמודות הסטנדרטיות (site hierarchy וכן הלאה) אודה לתשובתכם המהירה אסף

dedge

New member
../images/Emo124.gifיש מומחה IT בסביבה../images/Emo35.gif

מקפיץ הופ הופ הופ

נאטרוז

New member
לגבי התקנת הקונסול

עליך לתת למשתמש שלך הרשאות צפיה וכו'.. בברירת מחדל רק למספר משתמשים מצומצם יש הרשאה על הSMS. פתח את הקונסול בשרת הSMS, גש לSecurity Rights -> All Tasks -> Manage SMS Users, והוסף את המשתמש שלך לרשימת המשתמשים בעלי הזכויות.

dedge

New member
יש כבר הרשאות מלאות..

א. תודה על התשובה סופסוף. ב. יש כבר הרשאות מלאות לשם המשתמש שלי. המוזר זה שלפעמים זה עובד ולפעמים זה לא..
עוד רעיונות
ובנוסף, הכל מוגדר כמו שצריך עד לרמה שאני מכיר כבר את התפריטים של הSMS בע"פ.. אני לא מצליח להתקין את הקליינטים
לא ע"י PUSH, לא ע"י התקנה ידנית ולא על ידי הGP. אצלי בלפטופ לדוגמא מותקן הקליינט (רץ SERVICE) והSMS טוען שלא.. מה גם שכל מה שהוא זיהה מוגדר כ Not Assigned. מה לעשות

Motel

New member
=====>

לא עשית assign ללקוחות. הסגמנט של ה-LAN שבתוכו יושבים המחשבים חייב להיות מוגדר site boundries (ככה ה-assignment יהיה אוטומטי)

dedge

New member
נכון../images/Emo70.gif זאת בדיוק הבעיה../images/Emo70.gif

קודם כל תודה על התשובה. ועכשיו לעניין: הסגמנט כבר בפנים. וכשזה לא עבד הסרתי את ההגדרה ועשיתי שהוא יעבוד רק עפ"י הAD. גם זה לא עבד. עוד רעיון

טופי

New member
נעלבתי, לחסום, תודה ../images/Emo70.gif

לפי מיטב ידיעתי, אף אחד כאן לא מקבל כסף על מתן עצות/רעיונות/פתרונות לתקלות. והנה בא אדם, ודורש תשובות. כשנותנים לו תשובה, אפשרית אבל לא קולעת לצרכים שלו הוא עונה בציניות מרגיזה. אמנם הוא אומר תודה, אבל רגע אחרי משתמש בסגנון כתיבה פוגע.

dedge

New member
רגע רגע רגע..

למה נעלבת? למה לחסום? מה קרה? כולה אמרתי שניסיתי את זה כבר וזה לא עובד.. אפילו הקדמתי והודיתי מראש.. אם לא תחפש ציניות וסארקסטיות אולי לא תקפוץ כל כך מהר בראש. הכל באהבה.

פוֹלי

New member
לנשום, לשאוף... ../images/Emo13.gif יום ראשון היום

קחו את זה בקלות...

טופי

New member
למה אני מתכוון:

"א. תודה על התשובה סופסוף" סופסוף? מישהו חייב כאן משהו למישהו? בפורום אנשים עונים כשנוח להם, ולא עומדים ומחכים לכל אחד שישאל שאלה. "נכון
זאת בדיוק הבעיה
" זה הנושא של ההודעה, אבל בפנים הוא אומר שזו לא הבעיה. ולכן מה שאני מסיק מזה זה רק ציניות. לגבי "נעלבתי, לחסום, תודה
" זה ביטוי שלקוח מפורום אחר, ולא צריך להיות מפורש כלשונו.

dedge

New member
טופי היקר

רשמתי הודעה ארוכה כתגובה למה שכתבת אבל מחקתי הכל משום שפורום זה אינו מקום לויכוחים לא מקצועיים. לא שירשרת למקום נכון ולא הבנת כראוי את דברי ולכן אני מעדיף לסגור את העניין כאי הבנה. מה גם שלפי התמונה שלך אתה רוכב כמוני אז בכלל אפשר לשכוח ולסלוח כחלק מאחוות הדו"ג .. קח פרח

טופי

New member
אחלה ../images/Emo72.gif../images/Emo180.gif../images/Emo173.gif

בתמורה אני תותן את אלה. שרשרתי אליי כדי להסביר מה אני מתכוון. יכול להיות שסתם זה הרגיז אותי, ולא במתכוון. שיהיה המשך יום טוב לכולם.

למעלה