בעיה בהגדרת סמלים

בעיה בהגדרת סמלים

ליד כל אמוטיקון כתוב את ההגדרה שלו למשל:
=חבול עכשיו יש כמה הגדרות שלא כל כך מתאימות לאמוטיקון למשל:
ליד האמוטיקון כתוב - בוקס????? בכל מקרה אני שמעתי שזה בכלל פרצוף של אחד שבולס אוכל או משהו כזה ליד האמוטיקון הזה:
כתוב שלדג לידיעתכם שלדג זה ציפור ושלד של דג זה שלד של דג כדורגל:
- כרגל? אבא-
=שפם? אמא-
-בלונד? בכל אופן תתקנו את זה להתראותתתתת

פגעסוס

Well-known member
עניין של אסוציאציות... ../images/Emo63.gif

קודם כל, מה שרשום ליד האמוטיקונים אינו ההגדרה שלהם אלא הקוד שיש לרשום בתוכן ההודעה על מנת שמערכת תפוז תציג את האמוטיקון (כאשר את/ה לוחצ/ת על האמוטיקון המערכת רושמת את זה במקומך). שנית, זה עניין של אסויאציות:
לי לפחות האמוטיקון הזה נראה כמו מישהו שחטף בוקס ונשברו לו השיניים. באותה מידה ניתן להתייחס לזה כמי שבולס אוכל...
צירף של המילים שלד ודג. מאחר והקוד צריך להיות קצר וקולע הם צרפו את צמד המילים שלד-דג למילה שלדג. מאחר ואין אמוטיקון של שלדג אמיתי, זה לא אמור להפריע.
כ=כדור. יש אנשים שאין להם כוח לפתוח את רשימת האייקונים כל פעם וללחוץ על האייקון הרצוי. אנשים אלה פשוט רושמים את הקוד של האמוטיקון והרבה יותר קצר לרשום "כרגל" במקום "כדורגל". במיוחד אם משתמשים באמוטיקון פעמים רבות.
למה החלטת שזה אבא? זה אמוטיקון רגיל (עם משקפיים) שבמקום חיוך יש לו שפם. שוב, עניין של אסוציאציות.
למה החלטת שזו אמא? זה אמוטיקון רגיל עם אודם ושיער בלונדיני. אישית אני לא רואה כאן שום מקום לתיקון. הקודים קצרים ונוחים, והם מתארים את האמוטיקונים (או לפחות את אחת האסוציאציות) בצורה טובה. GYXOIO

אכן - הסימנים מהווים קודים לקיצור

ואינם מהווים הסבר או תיאור של האמוטיקונים. מטבע הדברים הרבה מאמוטיקונים מאפשרים מספר רב של אסוציאציות, ואנו מעוניינים בקיצורים הנוחים והפתוחים ביותר. תודה

למעלה