בעיה בהגדרת ה-security wetup wizard

בעיה בהגדרת ה-security wetup wizard

ההודעה הבאה מתקבלת כשאני מנסה לקנפג את הוויזארד על מנת להגן על המחשב (יותר נכון, זה נפתח לי אוטומטית בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב, עד היום לא הצלחתי להגדיר). מה עושים??

bar666xp

New member
א. של איזו תוכנה זה בדיוק?

ב. אפשר פשוט להסירה ע"י שימוש בMSCONFIG. ג. התיעץ גם בפורום מחשבים תוכנה וחומרה. ד. ציין איזה מחשב זה במדויק אולי אפשר יהיה לדעת באיזו תוכנה מדובר אם אין לך מושג באיזו תוכנה מדובר... בגדול ניראה כמו איזה FIREWALL או משהו בסיגנון... {לא משהו קריטי}.

תשובות

היי, תשובות: א. מדובר במחשם thinkpad t60 של לנובו. זו אפליקציית Security System Client שבאה ביחד עם האפליקציות של לנובו (באמצעות לחיצה על כפתור הטינק וונטג'). ב. אני לא מעוניין להסירה, אני מעוניין להפעיל את ההגנה הפנימית של המחשב. ג. מדובר באיזושהי אופציה של מחשבים ניידים, אני אשאל גם שם. ד. עניתי.. יש לכם מושג מה ההודעה אומרת? הבנתי שזו איזו הגדרה בביוס, יכול להיות? תודה!

YossXP

New member
תנסה את זה...

1. כבה את המחשב לחלוטין (לא restart) 2. הדלק את המחשב ולחץ על F1 בזמן הופעת מסך הפתיחה עם הלוגו 3. כנס ל-Security 4. כנס ל-Security Chip 5. בהגדרה Security Chip בחר ב-Enabled 6. רד להגדרה Clear Security Chip ולחץ על Enter 7. ענה Yes לשאלה Clear encryption keys 8. לחץ על F10 לשמירת השינויים וענה Yes לאחר ביצוע פעולת האיפוס של מעבד האבטחה, נסה להגדיר מחדש את ה-Client Security Solution אם אתה עדיין נתקל בבעיה, אני מציע שתסיר את היישום, תאפס שוב את מעבד האבטחה, ותתקין את הגרסא האחרונה מאתר לנובו http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-46391 בהצלחה..

למעלה