ניסיתי גלישה דרך אתר גלישה בטוחה http://anonymouse.org/anonwww.html וזה נדבק ולא מפסיק.לא יכול לפתוח דפים חדשים (הם נסגרים לבד אחרי 2 שניות ). תודה מראש שומילו
שותלים ( עם הקליק להסכמה ) מזיקים אל המחשבים. להימנע מהם כמו מאש. כעת נשארה בפניך רק הברירה הסטנדרטית - להיפטר מהמזיק שנשתל על ידי סריקה של אחת התוכנות לזיהוי והסרת מזיקים. חוק בל יעבור באינטרנט - לא מאשרים כלום עד שלא בודקים טוב-טוב במה מדובר.
אני כותב קצת מילים כדי להקפיץ את ההודעה אני כותב קצת מילים כדי להקפיץ את ההודעה אני כותב קצת מילים כדי להקפיץ את ההודעה אני כותב קצת מילים כדי להקפיץ את ההודעה אני כותב קצת מילים כדי להקפיץ את ההודעה
הרבה מהן גם חינמיות ( למשל Spybot S&D או ה-Defender של מיקרוסופט ועוד ). לכל תוכנה כזו רשימה פנימית שלה של יוצרי מזיקים והיא עובדת מולה ומשווה, כמובן לכן יש לעדכן לה את הרשימה לפני כל סריקה.