בעיה בגג"ש קדמי...

manor adi

New member
בעיה בגג"ש קדמי...

לאחרונה השרשרת התחילה לקפוץ מהפלטה האמצעית לפלטה הקטנה או בכלל לרדת לציר המרכזי (BB) , היום ברכיבה שמתי לב לזה באופן הבא: בישיבה על האופניים , אני מפעיל לחץ חזק על הפדל ובשלב מסויים השרשרת פשוט משמיעה רעש חזק ונופלת לפלטה הקטנה. הגג"שים הקדמיים (והאחוריים) נראים בסדר גמור שום שן לא פגומה/חסרה/עקומה וכיו"ב. הקראנק מחוזק היטב ואין שום חופש בזרועות המטלה וכיו"ב. מעבר לחיזוק כל דבר שניתן גם הורדתי שתי חוליות מן השרשרת כי היה נראה לי שיש לשרשרת חופש אבל זה לא עזר. מישהו מכיר בעיה כזאת??? אופני גיאנט ריין 2 עם קראנק RACE FACE EVOLVE XC X-TYPE .

VailSide

New member
כנראה

שהשיניים כבר שחוקות, לא תמיד מה שאתה רואה זה מה שקורה בתאכלס. או שהשרשרת גמורה כבר. תשאל את עצמך גם אם זה קרה כל הזמן, במידה וכן אז כנראה שהשרשרת ארוכה מידי.

VailSide

New member
תיקון

לאחר שקראתי הכל הבנתי שבדקת שתי מקרים שציינתי. קבל את התנצלותי.

אמרת שבדקת את הגלג"שים, אבל בכל זאת

תראה אם הגלג"שים בקראנק מחוזקים היטב לזרוע. גלג"ש משוחרר יכול להיות הסיבה לבעיה שלך.

manor adi

New member
יבגני, פירקתי את הקראנק וחיזקתי הכל,לא עזר.

יכול להיות ציין- ליין לא תקין אולי שווה להוריד שייבה אחת בין הקראנק לBB ?

הבעיה (כנראה) לא בצ'יין ליין.

אפילו רק בגלל שבעבר הכל עבד בסדר עם הצ'יין ליין הנוכחי. נסה לחפש חוליה תפוסה ו/או עקומה בשרשרת. חוץ מזה, האם האופניים עברו טיפול כלשהו בזמן האחרון? האם הוחלפו חלקים?

manor adi

New member
טיפול לא , אני מטפל בהן כל הזמן אבל אוזן ...

החלפתי ואז התחילו כל הצרות אבל זה צריך לא היה לקרות לכן לא ממש ברור לי מה הקטע כאן.

למעלה