בעיה בגבוי של veritas

achokler

New member
בעיה בגבוי של veritas

יש לי בעיה בגבוי של veritas על win 2000 server ב tape זה מגיע ל 99% ואז נתקעב loading media ודבר שני אני מקבל לוג מוזר שנראה לי שקשור Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7026 Date: 25/01/2005 Time: 20:38:44 User: N/A Computer: VOL-MAIN Description: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: sonysdx-VRTS

ezaton

New member
גירסה?

באתר של וריטס תוכל למצוא מידע שאולי יעזור לך לפתור את הבעיה. על פניו זה נראה כאילו הוא לא יודע לזהות שנגמר הטייפ, או לא יודע לסיים כתיבה, ולהתחיל בפעולת verify. נסה לגבות אותו בלי verify, ובדוק האם זה עדיין קורה.

OmerSE

New member
הנפח של הקלטת מספיק?

יכול להיות שנפח הגיבוי שלך גדול מידי לקלטת ולכן הוא מבקש לטעון קלטת נוספת. דבר שני שהייתי בודק הוא את ה Auto response. לפעמים התוכנה מחכה שתגיב על איזה שהוא ALERT שלה. יש מאמר של VERITAS על זה שמסביר איך לענות על ה ALERTS באופן אוטומטי. עומר

achokler

New member
יש לי קלטות של

35 בכיווץ 90 בערך ה 41 זה נתקע למרות שהגדרתי ב JOB כיווץ מקסמלי נסיתי להכניס קלטת חדשה אבל זה לא מגיב גם לא ניתן לבטל את ה JOB ואני מבצע RESTART ל SERVICE

OmerSE

New member
לדעתי זה בעיה של נפחים

תנסה להוריד את הנפח של הגיבוי היום. ותבדוק איך הוא ירוץ.

achokler

New member
מדווח

הרצתי גבוי קטן לבדיקה 17GB עבר בלי בעיה 41GB לא עובר ובעבר הצלחתי לגבות 46GB .

ezaton

New member
אתה צריך להבין שלדחיסה יש

מגבלות. אתה לא יכול לדחוס קובץ שכבר דחוס, אתה אפילו עלול לנפח אותו במעט. כאשר אומרים שהטייפ שלך 40-80 (או מה שזה לא יהיה), מתכוונים לכך שהוא מסוגל לגבות 40 ג'יגה של מידע לא דחוס. אם הוא דוחס, אז הוא מגבה יותר נפח (אנאלוגיה - אם אתה עומד על הרצפה, אתה רואה שטח מסויים. אם אתה מרחף בגובה 20 מטרים, אתה רואה שטח גדול יותר. זה לא אומר שאתה או העיניים שלך גדולות יותר), אבל בסופו של דבר, עליו יכתבו 40 ג'יגה, גם אם הוא גיבה נפח אפקטיבי של 90 ג'יגה (באופטימום). מכיוון שאנחנו לא חיים בעולם אופטימאלי, נדיר מאוד שתצליח להגיע למגבלת ה- 90 ג'יגה. סביר יותר להניח שתהיה היכן שהוא באיזור ה- 40, פלוס מינוס כמה ג'יגה. בעבר היה לך מזל, ואילו עכשיו, גודל הנפח שכבר בא דחוס אצלך גדלה. לכן הבעיה. נסה להחליף קלטת לאחר הודעת שגיאה כזאת, ובדוק אם הוא ממשיך לגבות על הקלטת החדשה.

achokler

New member
כנראה שאתה צודק

אבל התוכנה לא מאפשרת לי להכניס קלטת אחרת. לכן שנתי את הגבוי שיכיל פחות נראה אולי זה יעבוד.

pedal

New member
מכיר את הבעיה

זה נראה כמו בעיית נפחים של קלטת. היתה לי בעיה דומה. בדוק את הלוגים של התוכנה וראה האם היא רושמת "loading media". אם כן, אזי אתה צריך להכניס קלטת נוספת בכדי להשלים את הגבוי. וודא שאתה משתמש בדחיסה (בדרך הכלל זה כבר בDefualt, אולם שווה לוודא. וודא שאתה משתמש נכון התוכנה, כלומר גבוי מלא בסופי שבוע ודיפרציאלי או אינקרמנטלי במהללך השבוע. עודד

למעלה