בעיה בבסיס נתונים mysql

koler

New member
בעיה בבסיס נתונים mysql

בימים אלו אני לומד php בניתי מערכת חדשות מישום מה אני לא מצליח להציג הכל עובד כשורה כניראה יש בעיה במסד הינה תמונה של המסד איך שיצרתי אותו במה טעיתי? http://members.lycos.co.uk/omer131/Image1.gif דרך אגב אני מנסה להכניס טקסט רגיל תודה מראש

cumulus

New member
יעזור מאוד אם תרשום את השאילתות

איתן אתה מנסה להכניס את הנתונים, ויעזור עוד יותר אם תציג את השגיאות שאתה מקבל. על פניו ניראה שבסיס הנתונים קיים ועובד.

koler

New member
הינה

שאילתה שאיתה אני מכניס: mysql_query("INSERT INTO news (in1,in2) VALUES ('$in1','$in2')") or die("ERROR: ".mysql_error()); הקוד שאיתו אני קורא:
<?php $host="localhost"; $user="omer131"; $password="1156780112344"; $db="omer131_uk_db"; $con=@mysql_connect($host,$user,$password); @mysql_select_db($db); $sqlquery="SELECT * FROM news"; $theresult=@mysql_query($sqlquery,$con); ?> <html> <body> <table border="1" width="500"> <tr> <td align="center"><b>אני מנסה לכתוב סתם טקסט</b></td> <td align="center"><b>סתמי לא משו מיוחד</b></td> </tr> <? while ($recordeset=@mysql_fetch_array($theresult)) { echo "<tr>"; echo "<td><center>".$recordeset["in1"]."</center></td>"; echo "<td><center>".$recordeset["in2"]."</center></td>"; echo "</tr>"; } ?> </TABLE> <?php mysql_close($con);?> </body> </html>​

cumulus

New member
ישנן המון סיבת מדוע

זה עלול להכשל, כדאי שתראה את ה MYSQL_ERROR, ייתכן ויש לך UNASCAPED TEXT או EMPTY STRING, ושדות שיצרת מוגדים כ NOT NULL, מה שיכשיל את השאילתה... בקיצור, הERROR יעשור לפענח

למעלה