בעיה בבלוג טיוי

בעיה בבלוג טיוי

כשאני נכנס לבלוג טיוי אז אני רואה את התמונה אבל איני יכול לכתוב, הבעיה קוראת רק כשאני נכנס דרך דפדפן פיירפוקס ולא כשאני נכנס דרך דפדפן אקספלורר מידע על הדפדפן

סעמ... מה זאת התשובה הזאת??

אתם מנסים בכוונה לעצבן אותי? רבאק!! מה זאת התשובה הזאת " הבלוג מותאם רק לגולשי אקספלורר" מה אין עוד גולשים אחרים בעולם שמשתמשים בדפדפנים אחרים???? תפסיקו מיד!! ורק שתדעו שכבר מעל 10% משתמשים כבר בדפדפנים אחרים חוץ מאקספלורר וזה במגמת עליה אבל אתם כמובן באדישות הפאסיבית המעצבנת שלכם (והיחס הזה לא השתנה מאז הקמת תפוז וגלשתי כאן עוד בזמן הקמת האתר) אז תפסיקו כבר לשחק אותה ראש קטן ותפתחו, יש עוד גולשים חוץ מבדפדפן אקספלורר שרק עושה בעיות(עברתי לפיירפוקס רק משום חוסר ברירה, כי הוא לא עבד לי), אז תודה שהרסת לי את החג.

Queenati

New member
!!!

התכנים באתר תפוז תומכים בדפדפנים מבית Microsoft Explorer באופן מלא. אנו עושים כל מאמץ לאפשר גלישה גם מדפדפנים אחרים, אך לצערנו לא נוכל להציע תמיכה מלאה בהם.

תפוז לא פיתחו את הצ'ט

תוכנת הצ'ט פותחה על ידי i2i Solutions ולא על ידי תפוז. הצרה היא שהחברה הנ"ל לא מספקת (נכראה) גרסה שגם פועלת על Firefox. וכמובן שחבל שתפוז (שמשלבת הרבה מאוד מוצרים של i2i Solutions באתר שלה) לא עומדת על כך שהתמיכה תתבצע.

למעלה