בעיה בבטי!

ofir_y

New member
בעיה בבטי!

פתאום אני מניע מתחיל לסוע והמנוע פשוט נחנק... עכשיו חיכיתי שיתחמם, עשיתי כמה סיבובים, המנוע כבר היה חם והכל... עדיין המנוע פשוט נחנק שנותנים טיפה גז! ולפני זה הוא נסע מצויין מה יכולה להיות הבעיה? (מחר אני אבדוק את המנוע יותר טוב, פשוט כבר חושך)

ofir_y

New member
לא נראה לי...

עשינו לו כיוון הצתה לפני כמה זמן [שבועיים] והוא היה ממש מצוין. חוץ מזה, כיוון הצתה לא משתנה לאחר שעתיים שלוש שהאוטו חנה למטה.

Type34

New member
נחנק

אם אתה חושב שהמנוע שלך נחנק מעודף דלק, אז כדאי לבדוק שהמצוף בקרבוראטור לא יצא ממקומו, ושהשסתום (needle valve) שמעליו לא תקוע במצב פתוח.

ofir_y

New member
עידכון

תודה יכול להיות שזאת הסיבה... אבל עדיין זה מוזר לי יש הרגשה כאילו זה מכני, כאילו משהו תפוס שם.... בלאט. אופיר

ofir_y

New member
תוספת

זה נראה כאילו אין לה כוח שהקלאצ´ מחובר לגמרי ולא נותנים גז היא פשוט קופצת כזה... מקרטעת.. ושנותנים גז היא בקושי זזה... ממש אין לה כוח

Type34

New member
כבלים של פלאגים

אתה _בטוח_ שחיברת אותם לפלאגים הנכונים (בהמשך לשאלה הקודמת שלך)?

yosim57

New member
ofir

תנסה לבדוק אם ה צ´וק האוטומטי לא תפוס במצב סגור יכול לגרום למצב זה

אשרי

New member
חיפושית חנוקה

תבדוק מרווח פלטינות,ומצב חוטי הצתה.או גם סדק,לעיתים מיקרוני, במכסה המפלג.תנסה להניע בלילה,במקום חשוך,ולראות בריחת ניצוץ בין חוטי ההצתה. לעיתים גם הקבל של מע.ההצתה גורם לתופעה דומה.

ofir_y

New member
למגיבים (אני חוסך בהודעות)

פלטינות, חוטי הצתה, קבל, פלאגים - אלו דברים שהחלפתי לאחרונה. הפלאגים מחוברים בסדר הנכון...

הדררר

New member
מסנן דלק

תבדוק את המסננים... אם זה שנמצא במנוע מאחורה נקי תבדוק את זה שמתחת למיכל דלק.

הדררר

New member
מסנן...

התכוונתי לזה שליד משאבת הדלק... אבל סביר יותר שזה השני שנמצא מתחת לטנק דלק אם קיים אצלך כזה... מסנן כמובן, לא מיכל :)

vq55205

New member
אהלן אופיר

הדבר היחיד שנראה לי הגיוני הוא שמשהו השתבש במהלך הטיפול שעשית. נראה לי פחות סביר שמשהו כשל או השתנה בדיוק בזמן הטיפול , אשר על כן אני מציע לך לזכור את כל הפעולות שעשית במהלך הטיפול , חזור עליהן ובדוק אותן אחת לאחת , לדוגמה פלגים תפרק אותם ותבדוק אם הרכבת נכון ולא פגעת בהברגות אם חיזקת מספיק וכפי שהציעו לפני , כבלים. האם עשית כיוון שסתומים ? בדוק כיוון מחדש וכ´ וכ´ . נראה לי כי הבעיה נמצאת אצלך בבית רק צריך למצוא אותה.

ofir_y

New member
אהלן יעקב

הטיפול שעשיתי הוא סה"כ החלפת כבלי הצתה, ופלאגים. הטיפול עבר בהצלחה, הכל מחוזק ותקין. אחרי הטיפול נסעתי כמה ימים והיא נסעה *מצוין* . שלשום החנתי את החיפושית, אחרי שעתיים שלוש ירדתי התחלתי לנסוע.. כלום כאילו המנוע עוד ישן. חיכיתי 10 דקות (!) שיתחמם אפילו - לא עזר. כיוון שסתומים עוד לא עשיתי (צריך להשיג פילר גייג´) - ולא נראה לי הגיוני שאחרי כמה שעות הכיוון יצא מפרופורציה ויגרום למצב כזה שהחיפושית בקושי זזה.

RamN

New member
תגיד מיליתה דלק בדיוק לפני?

נשמע כאילו בטעות תדלקו לך 95

ofir_y

New member
ממש לא...

בתחנות דלק חוץ מלהסביר שאין רדיאטור ולא צריך למלות מים, ולא צריך למלות שמן (כאילו שאפשר לפספס את החביות שיש לי במושב האחורי) אני דואג לבדוק ששמים לי 96 ..

vq55205

New member
איך נשמע לך המנוע

שלא בנסיעה , איך מגיב עם הלחיצה על מצערת הגז ? האם בעמידה המנוע עובד בסדר והאם בפעולת סרק הוא עובד או כבה?

ofir_y

New member
לרוני ויעקב

שלא בנסיעה, המנוע עובד על טורים נמוכים ולפעמים נכבה כאשר לא נותנים גז אם נותנים יותר מידי גז הוא נחנק, אם נותנים גז לאט לאט ובהדרגתיות המנוע (לאחר X שניות) מעלה את ה טורים אבלל לא בצורה ליניארית, יש בו קטע שהוא נחנק קצת.

למעלה