בעיה באקסס.

SIVANM22

New member
בעיה באקסס.

אני מנסה לפתור איזו שהיא בעיה ואני לא מצליח. בניתי טופס על בסיס שאילתא שיציג לי בטופס למשל שאלות שרלוונטיות רק ללקוחות סלקום. בטופס הזה אני צריך תיבת סימון שאחרי שאני אסמן את הרשומות הרלוונטיות לי ואני אלחץ על כפתור עדכון יופיעו לי בטופס נפרד רק הרשומות הרלוונטיות שבחרתי. הבעיות שהתקלתי בהן זה שכשאני מסמן את תיבת הסימון כל הרשומות מסומנות ואני לא ממש יודע איך לעשות את זה שיופיעו לי רק הרשומות הרלוונטיות אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון תודה מראש

e1ami

New member
יש כמה דרכים

א. אם תיבת הסימון היא חלק מהטבלה - פשוט הפעל סינון לפי טופס (אפשר לחצן עכבר ימני) וסמן ב V את התיבה והפעל "החל סינון" ב. צור שאילתה שתעבור על הנתונים ואת כל הרשומות בהם התיבה מסומנת היא תכניס לתוך טבלה שהיא יוצרת (שאילתת יצירת טבלה) ג. יש גם אפשרות ב VB וכדו..

SIVANM22

New member
זה בדיוק מה שאני צריך אבל...

אני לא ממש מצליח להבין איך מפעילים סינון

SIVANM22

New member
עזרת לי מאוד.הצלחתי להתגבר על הבעיה

עכשיו בעיה נוספת, כשאני מנסה באמצעות פקד להמיר את הטופס ל WORD נפתח לי דף WORD ריק. מה יכולה להיות הבעיה? שוב תודה

e1ami

New member
ההמרה לWORD מעבירה את הנתונים

ההמרה לWORD מעבירה את הנתונים בצורת טבלה ככול שידוע לי לפחות ב ACCESS 2003 א. יכול להיות שאין לך נתונים בטופס ב. יכול להיות שהפקודה שאתה מפעיל פשוט פותחת WORD ולא מקשרת בין הדברים אם יצרת לחצן - סביר להניח שמדובר באפשרות "ב" תנסה להעלות את הקובץ אם אתה לא מצליח או לחלופין דוגמה.

למעלה