בעיה באסוס A636

Anin17

New member
בעיה באסוס A636

ניסיתי להתקין בו משהו ומאז רואים רק את המסך פתיחה של אסוס והמכשיר נתקע יש לי 2 שאלות ברשותכם, 1) איך אני מפרמט אותו או עושה לו ריסט? 2) אני יכול להתקין במכשיר איזה מערכת הפעלה שאני רוצה או שרק מערכת ההפעלה שקיבלתי איתו תעבוד עליו? תודה מראש!

BravoMan

Active member
ככה:

1) עליך להחזיק את המקש הימני בעיגול הימני והמקש השמאלי בעיגול השמאלי וללחוץ RESET. תופיע הודע שתבקש ללחוץ על זום (נדמה לי) כדי לאשר את הHARD RESET. שים לב שכל המידע במכשיר יובד, אבל נראה שכבר אין לך ברירה. עבר זמן מאז שיצא לי לשחק אם מכשיר כזה, אז אני לא זוכר בדיוק את הסמלים על המקשים רק את מיקומם. 2) לא מתקינים מערכת הפעלה לפוקט.* א) כי לא קיימת מערכת גינרית - כל יצרן יוצר מה שנקרא ROM IMAGE, כלומר מערכת שתפורה במיוחד למכשיר הספציפי. ב) כי המערכרת יושבת באיזור זכרון מיוחד שרק כלי עדכון שהיצרן מספק (לפעמים יש עדכוני ROM, כדאי לבדוק באתר ASUS) יכול לשכתב אותו. *כאן יתערבו וודאי כמה מומחים ויגדו לשפעמים אנשים מצליחים לקמפל ROM 'אישיים' (בייחוד למכשירי HTC) ואפילו יש פרוייקטים של LINUX לכמה מכשירים. יש לציין שכל הפיתוחים האלה הם לרוב ניסיוניים ואין להתעסק איתם אלא אם ממש מבינים בזה, אחרת אפשר בקלות להפוך את המכשיר למשקולת לנייר.

למעלה