בעיה באיפוד

יעל Y

New member
בעיה באיפוד

שלום... יש לי איפוד 20gb וכשאני מחברת אותו למחשב עם קבל usb הוא כותב שחסר לי התקן של usb מהיר איך מטפלים בבעיה??

אמיר חן

New member
כנראה שאין לך USB2 במחשב.

האיפוד יודע לעבוד עם FIREWIRE ועם USB2 בלבד. ניתן להוסיף כרטיס פנימי עם חיבור USB2 במקרה הצורך.

TheRealDeal

New member
קונים כרטיס USB2

בכל חנות מחשבים.. עולה 80-150 בערך, תלוי איפה קונים... אפשר לחבר אותו לבד, זו לא בעיה אבל אם את לא יודעת איך אז אפשר לקחת אותו לחנות מחשבים שיתקינו, תבקשי שיעשו את זה במקום כי זה באמת לא לוקח יותר מ3 דקות. והאייפוד כן יודע לעבוד עם USB1.1, סתם לידע כללי... מעביר לאט מאוד אבל עובד.

JustThomas

New member
אמור לעבוד,

אם לא כנראה זאת לא הבעיה. אל תקפצי לקנות כרטיס USB 2 וUSB 1.1 לא מאוד מאוד איטי, אפשר להתמודד איתו בהחלט עם כמויות גדולות של שירים.

TheRealDeal

New member
צודק

מעבירים שירים באופן חד פעמי, זה יקח קצת זמן, אבל מחיקת שירים והוספה של שירים בודדים היא לא בעייתית, ולכן אין סיבה לקפוץ לקנות USB2. אמרת שהוא קלט את המכשיר ברגע שחיברת אותו, אז אין בעיה בכרטיס. התקנת את הדרייברים לפני שחיברת את האייפוד? תנסי ככה, בהצלחה.

אמיר חן

New member
בספר ההוראות של האיפוד

מצויין במפורש שדרוש חיבור FIREWIRE או USB2. אני בטוח שאם זה היה עובד עם USB1 אז הם היו מציינים את זה. ייתכן והמחשב מזהה את האיפוד כהתקן USB אבל תוכנת ה-ITUNES לא עובדת עם USB1.

Flower Powerr

New member
זה עובד עם USB 1.1

מניסיון אבל כמו שאמרו כבר זה איטי אבל לא בלתי אפשרי

TheRealDeal

New member
כמו שאמרו

האייפוד עובד עם USB1.1, בינתיים בדקתי ב2 מחשבים וזה עבד, אולי בחלק זה לא יעבוד, לא יודע.

urip

New member
וודאי שעובד עם USB 1.1

ההודעה קופצת ברוב המחשבים שאין להם חיבור USB 2, זה קורה לי לעיתים קרובות, אבל זה לא מונע לעבוד עם החיבור האיטי יותר, אז יעל, תקראי את ההודעה, תפנימי..... תחכי עוד כמה שניות/דקות, והמחשב אמור לזהות את הIPOD ולהתמודד איתו בהצלחה, יכול להיות שהוא יצטרך להתקין איזה דרייבר ואח"כ תקפוץ עוד הודעה שתבקש ממך לאתחל את המחשב, עשי זאת וצאי לדרך, לי יש IPOD 40GB, שכרגע מכיל בערך 35GB, את כל המוזיקה העברתי עם USB 1.1, ולומר את האמת, לא בכזאת איטיות נוראית, אם מעבירים הרבה קבצים זה עלול לקחת קצת זמן, אז מה? לאן יש למהר? תשתי קפה, תמשיכי לחפש עוד מוזיקה למלא את כל הגיגהבייטים הנותרים..... בהצלחה אורי

למעלה