בעיה באינטרנט

ליוס

New member
בעיה באינטרנט

יש לי בעיה בדר"כ כשאני נכנסת למנועי החיפוש כמו האתרים נענע תפוז וואלה זה גורם למחשב להתקע אך בכל שאר האתרים אין כל בעיה איך לטפל בזה? בתודה מראש למי שיפענח את התעלומה

G.O.D

New member
אחלה פורום, טוב לדעת...

לגבי הבעיה במחשב... איני יודע איזה מחשב יש לך, אבל אתרים של מנועי חיפוש הם בד"כ כתובים בASP ודומיו, כלומר דורשים מהמחשב עבודה (אתרים אלו שציינת גם מכילים הרבה חומר גרפי שגם מכביד) אז אם המחשב שלך חלש זה גורם לו לעבוד לאט ואף להתקע. במידה ויש לך מחשב חזק והבעיה עדיין חוזרת נסי למחוק את כל הקוקיס, ההיסטורי והקבצים הזמניים מהאינטרנט ואז נסי שוב, אם עדיין נישארת הבעיה, תני שתי בעיטות מימין... נ.ב, אני מורה לפיזיקה בתיכון בי-ם.

amr riki

New member
G.O.D

שלום לך , אני חייבת לציין שחיוך עלה על שפתי בהצעה האחרונה שלך ........ אגב , איך אפשר למחוק את כל הקוקיס בפעם אחת ? ריקי

G.O.D

New member
שתי דרכים...

1) בהגדרות האינטרנט באחת האופציות שם יש "Delete Cookies" וזה מוחק מחיקה סלקטיבית, כלומר יש קוקיס שמסרבים להימחק (מכל מיני סיבות שסביר להניח שתרדמי אם אתחיל לפרט אותן...) 2) כדי למחוק מחיקה גורפת, תיכנסי לספריית חלונות (Windows) דרך סייר חלונות, שמה תמצאי ספריה בשם "Cookies" כנסי לשם, סמני את כל הקבצים ותלחצי על DEL, לאחר בקשת אישור (ואישורה) כל הקוקיס ימחקו. בהצלחה, G.O.D

למעלה