בעיה באייפון דור 2

Athlete

New member
בעיה באייפון דור 2

שלום לכולם, יש לי אייפון דור 2 - 8 גי'גה ואני מעוניין לפתוח אותו ל-SIMFREE, עבדתי לפי המדריך הבא: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302 ולצערי גם לאחר הכנסת SIM (של אורנג' ושל סלקום) הוא תמיד רושם את ההודעה "לא הוכנס כרטיס SIM" האם למישהו יש רעיון ? תודה !

LinkTree

New member
איזה גרסת redSn0w יש לך?

ספר בבקשה שלב אחרי שלב מה אתה עושה כדי שננסה להבין איפה הבעיה היתה. בגדול פריצה של אייפון מהדגם הראשון היא מאוד פשוטה.

Athlete

New member
---->>>>

בגדול גם אני הבנתי שהפריצה אמורה להיות פשוטה ועשיתי לבחר שלי בדיוק את אותו תהליך והכל עבד בסדר גמור (על מכשיר אחר מאותו דגם). בכל מקרה זאת הגירסא של הredSn0w שאני השתמשתי בה redsn0w-win_0.7.1. עבדתי בדיוק לפי המדריך באתר של iClarified שצירפתי אליו את הלינק מה שאומר שזה השלבים שעשיתי: 1) הורדה של הקבצים הבאים: - RedSn0w - BL 3.9 - BL 4.6 - 3.0.0 (2G): iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw 2) הפעלה של ה-iTunes וביצוע Restore בזמן שהכפתור ה-Shift מוחזק. 3) בחירה של הקובץ " iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw" 4) כניסה ל-redsn0w 5) שוב בחירה של הקובץ " iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw" 6) לחיצה על NEXT 7) בחירה גם ב-Install Cydia וגם ב-Unlock 8) הוספה של 2 ה-bootloader כל אחד במקום שלו כמובן 9) שוב NEXT 10) ואז במצב שהאייפון מחובר למחשב ומכובה לבצע כניסה ל-DFU MODE לפי איך שה-redsn0w מראה 11) ואז לחכות לסיום התהליך עד שה-redsn0w רושם Done! אבל לצערי לאחר מכן זה נותן לי את ההודעה "לא הוכנס כרטיס SIM" הנתונים של המכשיר כרגע הם (במידה וזה עוזר): גירסה: 3.0 (7A341) קושחת מודם: 04.5.04_G כמו גם עוד לפני שיצאה גירסה 3 ניסתי לעדכן אותו לגירסא 2.2.1 וזה לא עבד (לא פתח את המכשיר ל-SimFree) בגדול המכשיר עבד באופן תקין (גילה סים של סלקום) עד שחיברתי אותו ל-iTunes בפעם הראשונה ומשם הכל נהרס. אשמח לרעיונות ותודה על התגובה.

LinkTree

New member
נסה להוריד את הגרסה האחרונה של redSn0w

יש גרסה 0.8 נסה איתה

Athlete

New member
לצערי חוץ מלהוסיף את ICY לא השתנה כלום...

יכול להיות שאפל איך שהוא חסמו את המכשיר הספציפי הזה ?

LinkTree

New member
ממש לא

יש לנו כזה בבית שפרצתי בלי שום בעיה לפני כמה שבועות יש מצב שאתה מצביע לגרסה 3.0.1 ולא לגרסה 3.0?

Athlete

New member
לא הבנתי מה זאת אומרת מצביע

וזה השם של הקובץ שאני משתמש בו "3.0.0 (2G): iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw" חיפשתי גם בפורמים בחו"ל ויש כאלה שרשמו שהם עשו משהו בטרמינל ודברים בסגנון... בכל מקרה אין ספק מעניין. נ.ב תודה רבה על הנסיון לעזור אשמח לעוד רעיונות !

למעלה