---->>>>
בגדול גם אני הבנתי שהפריצה אמורה להיות פשוטה ועשיתי לבחר שלי בדיוק את אותו תהליך והכל עבד בסדר גמור (על מכשיר אחר מאותו דגם). בכל מקרה זאת הגירסא של הredSn0w שאני השתמשתי בה redsn0w-win_0.7.1. עבדתי בדיוק לפי המדריך באתר של iClarified שצירפתי אליו את הלינק מה שאומר שזה השלבים שעשיתי: 1) הורדה של הקבצים הבאים: - RedSn0w - BL 3.9 - BL 4.6 - 3.0.0 (2G): iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw 2) הפעלה של ה-iTunes וביצוע Restore בזמן שהכפתור ה-Shift מוחזק. 3) בחירה של הקובץ " iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw" 4) כניסה ל-redsn0w 5) שוב בחירה של הקובץ " iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw" 6) לחיצה על NEXT 7) בחירה גם ב-Install Cydia וגם ב-Unlock 8) הוספה של 2 ה-bootloader כל אחד במקום שלו כמובן 9) שוב NEXT 10) ואז במצב שהאייפון מחובר למחשב ומכובה לבצע כניסה ל-DFU MODE לפי איך שה-redsn0w מראה 11) ואז לחכות לסיום התהליך עד שה-redsn0w רושם Done! אבל לצערי לאחר מכן זה נותן לי את ההודעה "לא הוכנס כרטיס SIM" הנתונים של המכשיר כרגע הם (במידה וזה עוזר): גירסה: 3.0 (7A341) קושחת מודם: 04.5.04_G כמו גם עוד לפני שיצאה גירסה 3 ניסתי לעדכן אותו לגירסא 2.2.1 וזה לא עבד (לא פתח את המכשיר ל-SimFree) בגדול המכשיר עבד באופן תקין (גילה סים של סלקום) עד שחיברתי אותו ל-iTunes בפעם הראשונה ומשם הכל נהרס. אשמח לרעיונות ותודה על התגובה.