בעיה - אשמח לעיצות

spur4444

New member
בעיה - אשמח לעיצות

היי לכולם, שוקו היא כלבלבה מתוקה בת כ-4 חודשים. היא די ממושמעת ומאוד שמחה ומלאת אנרגיה... לפעמים יותר מדי ! אנחנו נתקלים בתופעה שהיא הורסת דברים כשאנחנו ישנים או לא בבית. נשאר ספר במקום בר השגה - הלך עליו נעלי בית - אוי ואבוי להם לאחרונה גם כריות וכו' היא לא עושה את זה כשאנחנו בבית, כי כמובן אנחנו כועסים. מה לעשות ? איך להסביר לה לא לעשות את זה? הרי לכעוס עליה כמה שעות אחרי לא ממש עוזר !

Snooopy Girl

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

"שוקו היא כלבלבה מתוקה בת כ-4 חודשים."

matansolomon

New member
חחחח לא שמתי לב ../images/Emo6.gif

רוב הגורים לועסים דברים, וככה זה, שלי היה 2 גורים בבית בהפרשים של חודש בניהם, אל תשאל מה הלך לי בבית
מומלץ לקנות להם משחקים וכו' שהם ילעסו את המשחקים ולא דברים אחרים, ועד גיל מסוים כנראה שהיא תמשיך ללעוס הכל,תנסו בנתיים להרחיק הכל ממנה, ולקנות לה כל מיני צעצועים שהיא תלעס אותם!!! מקווה שעזרתי
ו

Snooopy Girl

New member
הממ../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

סך הכל גורה קטנה ידוע שגורים הם קצת היפראקטיבים
. אולי היא נבהלת ומפחדת שהיא לבד בבית בלי אף אחד והיא מוציאה את זה על הרהיטים וכו'...

© Tweety ©

New member
היי

גורים נוטים ללעוס ולהרוס כל מיני חפצים כמובן שאסור להשלים עם ההתנהלות הזו ומדובר בגיל רגיש שבו יש לעצב את האופי של הכלב. אין טעם לכעוס שאתם קמים או מגיעים הביתה הכלבה לא תקשר בין הדברים ותקבל את הרושם שברגע שאתם באים הביתה היא חוטפת צעקות-חבל לעורר אצלה פחד. מה שאני מציעה להתחיל לתרגל איתה את ההשארות בבית לבד לא להנחית עליה יום עבודה שלם,לצאת כל פעם לכמה דקות מהבית ואז לחזור-אם היא לא עשתה כלום לתגמל אותה.כל פעם להעלות את מנת הזמן אם היא לא עושה כלום תצ'פרו אותה היא תבין מאוד איך מתנהלים העינינים. נשיכת הנעליים והכריות נובעות מרצון הגורים לחדד את השיניים שלהם-יש הרבה צעצועים ומשחקים בכל חנות לחיות מחמד שאפשר לנשוך אותם ולשחק בהם ככה שהיא לא תצטרך בכלל את הכריות והנעליים. בהצלחה!

מתוקף היותי ילדה אני מציעה לך

לישון איתה במיטה אבל בטח כל הגדולים יגידו לך שהיא תחרבן או תשתין ובלה בלות אחרים אז לא משנה.

R W B

New member
אני מציעה

שתקני לה כל מיניי צעצועים שהיא תוכל לשחק בהם ... אבל האמת היא שאני נגד להשאיר כלבים ועוד גורה כל כך קטנה! לבד בבית ...אל תשאירי אותה לבד בבית להרבה זמן ...יכול להיות שכשהיא לבד בבית היא מפחדת!

גלגלוש

New member
קודם כל זו לא בעייה../images/Emo24.gif

יש לך יופי של כלבה עירנית ומגיבה נהדר לסביבה שלה ועכשיו לעצות: קני לה מגוון צעצועים לכלבים לא בצורה של נעל!!! יש חבלים דנטלים מעולים שתוך כדי משחק מנקים אבן מהשיניים מומלץ, כדורי גומי ולא מספוג אלו מתפוררים והיא עלולה לבלוע חתיכות מסוכן עודדי אותה לשחק בצעצועים שלה כאשר הדגישי את המילה צעצוע ,בבוא הזמן היא תכיר אותה וכשתשאלי איפה צעצוע היא תביא אותולבד, בכל פעם שאת תופשת אותה לוקחת משהו אחר לפה מיד כעסי תני מכה באף קחי ממנה מה שלקחה ותני לה צעצוע שלה כשהיא תשחק בו שבחי אותה! הקדישי לפחות שעה ביום למשחק עם הכלבה והצעצועים שלה לפני שאת יוצאת מהבית או הולכת לישון וודאי שאין דברים על הרצפה שעלולים לפתות אותה מעבר לצעצועים שלה (כדאי לפחות5 צעצועים שונים) הרבה סבלנות חום ואהבה עונש כשצריך בהצלחה גל מויאל הכי טוב שיש פנסיון ביתי לכלבים מפונקים מיוחד

שיטה שלפעמים יעילה לפעמים לא..:)

אפשר נגיד לשים לה רוטב חריף על הספה או איפה שהיא אוכלת ואז לא יהיה לה "טעים" לאכול את זה והיא תלמד שלא כדאי לה לנסות... מצד שני, לדודה של חברה שלי יש שתי ויימרנריות אמא ובת חמודות להפליא אבל ההרס שהן עשו לה... חחחח אני לא יודעת מי היה יכול להתמודד עם דבר כזה... מה הן לא אכלו לה... ספרים, נעליים, תקליטים! מכל הבא ליד... הן עדיין עושות את זה אבל לעיתים רחוקות כשהיא לא בבית הרבה זמן ואז הן מענישות אותה... אנקדוטה נחמדה: פעם חברה שלי ואני באנו להוציא אותן, ויש להן צעצועים שהן מורשות ללעוס בינהם נעליים ישנות וכו... לפתע פתאום אני רואה את פרוזק (האימא:) עם נעל חדשה בפה באה אלי ומסתכלת עלי במבט מנצח שכזה... אני שואלת את חברה שלי: נועה, היא אמורה לאכול את זה? והיא מסתובבת ורואה מה היא לקחה ואז בהיסטריה צועקת לי: לאא!!! זה של חיה (הדודה) ממרוקו!! קחי לה את זה מהר!!!! לא איבדתי אף רגע והוצאתי לה את זה מהפה... ככה הצלנו את הנעל... חחחחח אבל שתי אלה הן משהו מיוחד... אני בטוחה שתצליחי לחנך את הגורה החמודה שלך בצורה הטובה ביותר! :)

אממ יש שיטה

כשהיינו בחו"ל והשארנו את הכלב עם סבא וסבתא שלי, הכלב הקודם אכל את הציפוי של הדלת (כן כן. אני יודע שזה חולני). וכל פעם שתיקנו אותה הוא אכל את הציפוי. עד שיום אחד מרחנו על זה קצת חומץ, וטיפה אריסה (בכמות שלא תעשה כתמים), והריח הגיעל אותו ומאז הוא לא התקרב לשם.. זאת שיטה יעילה, אבל זה לא פיתרון, אתה צריך לחנך אותה ולמצוא לה צעצועים. חוצמזה, שתוך חודשיים שלוש, כשיתחלפו לה השיניים, היא תפסיק ללעוס כל דבר...

R W B

New member
כשהכלב שלי היה קטן

בלילה כל הזמן הוא ניסה להכנס לחדר שלי והוא שרט אותה כל הזמן ...עכשיו הלך לי הציפוי של הדלת ...אבל הוא הפסיק עם הזמן ...זה עובר להם אבל אם את לא רוצה שהבית שלך יראה כאילו עבר בו טורנדו תקני הרבה צעצועים ותשחקי איתה ...אם זה לא עוזר תעברי לעונשים ...כל פעם שהיא לועסת משהו שהיא לא צריכה תני לה מכה קטנה על האף....

Scandalous

New member
כמה שאני מכירה את הבעיה הזאת

גם הכלבה שלי לעסה כל דבר שזז או לא זז בבית כשהיא הייתה גורה וזה לא עבר לה גם כשהתחלפו לה השיניים מה שהתחלנו לעשות כדי להפסיק את זה היה לקנות מין ספרי שנקרא stop it הוא מונע מכלבים לעלות על ספות וכאלה התזנו את זה במקומות מרכזיים כשיצאנו מהבית והפלא ופלא חזרנו לבית שלם שווה לנסות את זה למרות שזה כמעט זהה להצעות ששאר האנשים הציעו כאן

למעלה