בעיה, אשמח לעזרה.

זבבירון

New member
בעיה, אשמח לעזרה.

עבדתי על שיר כמה וכמה ימים ולבסוף המחשב לא מצליח להעלות את הקיובייס יחד עם הקובץ הזה, מפאת חוסר זיכרון ... (נראה לי) כשאני מעלה את הקובץ בקיובייס המחשב לא זז לי ... ובטח שאנ לא יכול לשמוע את השיר או להוציא אותו לקובץ WAVE. עכשיו, חשבתי להעביר את הקובץ למחשב חזק יותר ושם להמיר אותו ל-WAVE. אילו תוכנות וקבצים עליי להעביר למחשב השני כדיי שאוכל לעבוד איתו שם? יש בשיר קבצי מידי ואודיו. אשמח לכל עזרה או רעיון. תודה רבה רבה למי שיעזור. זה קצת מבאס לעבוד על שיר ולא לשמוע אותו ...

dmt4me

New member
יש כמה דרכים..

ראשית ,אם המחשב שעליו נמצא הפרוייקט הוא מחשב לעבודה בלבד(אודיו).. אז הייתי ממליץ לך לכבות את כל היישומים שלא שמישים בווינדווס על מנת לחסוך ב cpu ,לך תדע אולי זה יעזור.. אם בכל זאת אתה רוצה להעביר את הפרוייקט למחשב אחר,אתה צריך את כל הפלאגינים ,וקבצי האודיו איתם עבדת במחשב הראשון,ואז כשתעביר את השיר שלך בקובץ cprהמחשב השני יידע לזהות את כל הכלים שהקובץ מכיל,וכך לא תהיה בעיה. בהצלחה!

HeavenlyB

New member
רק אם שמרת את הפרוייקט בנפרד

אחד הדברים הכי חשובים כדי לשמור על סדר בפרוייקטים הוא לשמור כל פרוייקט לתיקייה נפרדת. אם בכל זאת שמרת לאותה תיקייה, תצטרך לפתוח את הפרוייקט ולעשות לו גיבוי מתוך הקיובייס. נדמה לי שיש שיטה לפתוח פרוייקט ללא הפלאגינים במידה והפרוייקט נתקע, אבל אני לא זוכר איך

למעלה