בעיה אם הקלטת מידי...

djsex

New member
בעיה אם הקלטת מידי...

חברים יש לי בעיה אם ההקלטה של המידי... ביזמן שאני מקליט קטע במקלדת אז הליטנסי בסדר גמור ,הוא עובד בצורה מהירה וחלקה אבל.... אחרי שאני בא לשמוע את כל הקטע שהקלטתי אז כל הקטע נשמע בדיליי ולא מתחבר לקצב של השיר .... מה עושים במצב כזה ? אני לא מבין למה זה קורה .... החיבור שיש לי בין המקלדת למחשב הוא חיבור USB ואני חושב שאולי כדאי לחבר את המקלדת בכבל מידי ( אולי זה יפטור את הבעיה) אבל מה שמוזר זה שלמרות שהמקלדת מחוברת בUSB ואני מנגן בלייב אז הכל בסדר ואין שום ליטנסי !!! אז למה זה קורה אחרי ההקלטה ? תודה

djsex

New member
../images/Emo7.gifאולי בכל זאת מישהו ? בבקשה !!

אני חייב עזרה בבקשה !!

Simple but

New member
תסביר:

הבנתי שבשלב הקלטת המידי לא היתה בעיה. וכשאתה שם play אז יש latency? אז תסביר את עצמך- latency בין מה למה: 1.בין המידי למטרונום? 2.בין המידי לקטע אודיו שהקלטת בערוץ אחר?

Shards

New member
אתה מקליט על קליק?

אם לא, יכוליות שדולק לך הAuto Quantize, והוא מסנכרן את התווים המוקלטים לקליק שאתה לא משתמש בו, ואז לא פלא ששומדבר לא בקצב.

djsex

New member
הבעיה לא נפטרה.... ../images/Emo7.gif

היתי בטוח שאתה מאמת צודק אם הAuto Quantize אבל לצערי הבעיה עדין ממשיכה ..... אני ינסה להסביר את הבעיה בצורה יותר טובה ... אז ככה .... כשאני מנגן על המקלדת שליטה שלי אני מפעיל את המטרונום (כעזר לנגינה שלי )בישביל להישאר בקצב של השיר וכשאני מנגן אני די מנגן בקצב הנכון ( אני לא פנתרן גדול אבל עדין יכול לנגן בקצב הנכון ) ובאמת ככה אני מקליט את עצמי ... לפי הקצב ! מה שאומר גם שרמת העכבה ( ליטנסי ) שלי לא חורגת והמיקלדת מנגנת בליטנסי נמוך והיא מגיבה בדיוק הנכון! אך מה הבעיה ?? אחרי שאני סימתי לנגן ואני בא לשמוע את מה שהקלטתי אז אני לוחץ פליי בישביל לשמוע , השיר מתנגן ושזה מגיע לקטע שאני הרגע הקלטתי אז הקטע כולו פתאום נהיה בדיליי משמעותי שלא יכול להיות באמת שאני ניגנתי בכזה קצב ( או זמן תגובה ) ואז אני מסדר את זה ידנית ... אבל לא יכול להיות שכל פעם שאני מנגן (ויש פעמים שממש יוצא לי קטע נהדר ) אני מתבאס כי הוא תמיד נהרס בהרצה שלו אחרי זה ( חורג מהקצב הנכון של השיר ) נסיתי באמת לעשות מה שShards אמר לי (ותודה על העצה
) על ההAuto Quantize אבל זה לא עזר .... היתי בטוח שזה הפטרון הכי הגיוני ושלא שמתי לב לזה אבל הבעיה עדין נמשכת לצערי.... אז מה כאן הבעיה ?? אני לא מצליח לפטור אותה !!!

למעלה