בעיה אישית

בעיה אישית

הי, רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי לאחרונה. אני אחרי פרק א' קשה, והכרתי מישהי מדהימה שהיא כל מה שפרק א' לא הייתה. היא מבוגרת ממני ב8 שנים + 2 ילדים גדולים (לי עוד אין). כשאני איתה טוב לי. הבעיה היא שאני לא כלכך בטוח מה אני מרגיש אליה. איך יודעים אם זה זה או לא? בינתיים אני נותן לדברים לזרום, אבל מצד שני הקשר נהיה יותר ויותר רציני ואני לא רוצה לפגוע בה בהמשך. מה דעתכם/ן?

אפשר להציע

אני במקומך הולך עם זה.תחושתי שיהיה לכם טוב למרות שאין מספיק רקע עליך ועליה.לפגוע?תאמין לי שאנשים עם הזמן מתחסנים. היא לא תיפגע.אנשים עם ניסיון לומדים להנות מהרקע כשלוקחים את האפשרות שלא לעולם הדברים הם בטוחים. דרך אגב אתה גם נתת את התשובה:אמרת שהיא מדהימה אמרת שטוב לך. בהצלחה.

רגע אחד חשבת שתתחמק?

מזל טוב איזה יום מקסים ליומולדת
לגבי ההתלבטות שלך... טוב לך היא בעינך מדהימה אז אל תחשוב על מה יהיה פשוט חייה תראה איך הדברים מסתדרים מן הסתם בהמשך יתבהרו לך יותר הדברים ואז תדע הרי מי כמונו יודע ששום דבר בחיים לא בטוח מה שחשוב בעיני זו הדרך הכוונות לאן היא תוביל? ימים יגידו ואחרי כל זה מה שנותר לי לאחל לך שהקשר הזה יעלה ויפרח עם הרבה אהבה.

תודה לשניכם

אני חושב כמוכם כרגע, למרות שההגיון פה לא כל כך ברור. דרך אגב היומולדת שלי במרץ ולא כפי שכתוב בכרטיס.

בניגוד לשני חברי הנכבדים-אני מעדיף

לנער אותך, לומר לך צא מזה<שתי סטירות>,תתעורר. עכשיו בוא ונראה למה. "כשה אני איתה טוב לי" - נשמע מאוד פושר !!! איפה הציפורים איפה הפרחים , היכן ההתלהבות????!!!! לי אישית טוב גם בבית הכסא עם ספר טוב. "הבעיה היא שאני לא כלכך בטוח מה אני מרגיש אליה"- אין בזה שוב בעיה, רוב האנשים לא יודעים כיצד הם מרגישים אחד כלפי השני עד אותו הרגע שבו זה הופך למשהו מדהים או משהו נוראי. אני לא פעם מחליף את דעתי על בנות זוגי לפי המצב רוח... "בינתיים אני נותן לדברים לזרום" - זה מעצבן אותי!!! מתנצל אבל שוב קבל סטירה, צא מההלם, מה זה לזרום?!?! איזה דבר נוראי לעשות לעצמך. מה שלא תעשה על תזרום!!! אתה רוצה להשקיע בקשר? - תשקיע , תקנה פרחים תחזר, תפתח את החברות. אתה רוצה ללכת? - קום ולך, תגיד לה שאתה מתנצל שאתה זקוק לחופש מה שלא יהיה אבל אוף משם. מה שלא תעשה אל תהיה שם בגלל שזה נח לך כרגע. תהיה שם בגלל שאתה אוהב!!! סגול(שונה את המילים הבאות:לזרום,לסחוב וכל שאר מילות חוסר החלטה)

לזרום??????????

מה פתאם לזרום..? מי זורם? לך עם הרגשות שלך עם התחושות שלך לא עם מה שנוח לך.. לזרום אמרת? אוי...לזרום זה ללכת כמו עדר..אחרי המנהיג..

למעלה