בעיה אישית

metoo10

New member
בעיה אישית

ילדתי את בננו בכורנו לפני כשנה וקצת ובשנתיים האחרונות העליתי במשקל כ-30 קילו נורא ואיום אני יודעת. בעלי בעל גוף טוב מאוד והבעיה היא זאנחנו אוהבים אבל בזמן האחרון יש הרבה מתח ביננו וריבים לא מעטים. מאז שבננו נולד הנקתי והוא ישן איתנו במיטה עד היום והפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין אחרי הלידה היתה כשבננו היה בן חצי שנה ומאז עברו עוד 8 חודשים בערך ועדיין לא קיימנו יחסי מין. אני יודעת שמפריע לו שעליתי במשקל ואני שמנה אבל יוגדעת שהוא אוהב אותי האם אתם חושבים שבגלל שהילד ישן איתנו ז לא יוצא לנו לקיים יחסי מין או שזה בגלל שאני לא מושכת בעיניו יותר? יש לציין שגם אני לא מתה לזה כל כך כי אני כל כך עסוקה עם הילד ועוד דברים ובלילה הוא תמיד מת מעייפות ונרדם על הספה ובבוקר אני עייפה ולא מתעורר ת וזה לא ממש חסר לי האם מישהי חוותה פעם משהו דומה? האם זה נורמלי או שמשהו לא בסדר איתנו? אשמח לשמוע עצות וסיפורים דומים

ליידילי

New member
נורמלי

לא להשתוקק כבעבר. (בדרך כלל זה חוזר אחרי שמסתגלים למערך החיים כמשפחה עם ילד). נורמלי, (מאד) להרגיש בלתי מושכת בעיני עצמך, ולסבור שאינך מושכת בעיניו. ועם זאת רצוי לשאול אותו לעמדתו ולא להניח הנחות. לא נורמלי, (לעניות דעתי הבלתי צנועה) לישון עם הילד במיטה. ועוד יותר לא נורמלי, לשאוף לקיים יחסי מין בעוד הילד במיטתכם.

ברוך בואך בקהל עמינו.

אפשר להניח כי "העתקת" מקרה קלאסי אל שולחן ביתך. כל ילד מהווה מעין מחיצה שבין ההורים בכל מה שקשור ל-ביחד הרגשי. אין בכך כל רבותא, הוא גוזל גם את תשומת הלב וגם את הכוחות הפיזיים. הפער שבין מצב הרגשות לפני לידתו לבין המצב שאחרי, בולט במיוחד בבכור. סבלנות....... לסיום- אני בדיעה ש- היותו של התינוק במטתכם משפיע. גם כשהוא עולל בן יומו, בריא שלא יהיה במיטתכם, הן למענו, והן למען הזוגיות שלכם. על השמנתך לאחר הלידה- לא מן הנמנע שזה משפיע, אך לא הייתי נחרץ בזאת. אחד אוהב חלה, האחר פיתה. בהצלחה

עניין של טעות קולמוס?

מאחר שלא ראיתי את המסר הבינותי שהתבלבלת מבחינת שרשור, אולי התכוות לשלב שלפני הודעתי. כל טוב

domdom1

New member
ביעה

חוותי את הסיפור הזה עם אשתי ,אחרי חצי שנה זה חלף כאלו לא היה קיים . אני לא יודע כמה מפריע לבעלך המשקל שלך או הצורה שלך ,או ריח אבל אפשר דיאטה בלי שום קשר ואז הכל הסתדר .

seeyou

New member
עשית כול הטעויות שאפר-../images/Emo140.gif

חוק מספר אחד לזוגיות: -לא מכניסים תינוק לישון במיטה עם ההורים -מקיימים יחסי מין גם כאשר התינוק בחדר-יושן בלול-לא חייבים לעשות רעש-פיצוצים... יחסי מין תקינים(בזמן ובטיב) זה כמו שמן במנוע אין לתת פרק ארוך יותר מחודש מהלידה-ברור זה פונקציה של בעיה רפוית השמנה? ייתכן שזה גם פסיכולוגי אם אין לך מטרה בזוגיות טובה אז את יכולה להמשיך להשמין דבר אחד תביני לבעלך יש גם צרכים ביולוגים חוץ מהאהבה שלו כלפיך! האהבה לא תחזיק מעמד הרבה זמן חשבון נפש-לפני כול ארוחה!

תגובה

קודם כל זה טבעי ששמנת במהלך ההריון ואחרי הלידה וכל הכבוד שבעלך אוהב אותך איך שאת. זה לא בריא לזוג כאשר הילד ישן איתכם מכיוון שידוע שבעל עד גיל 40 לא מתבגר כלומר נשאר תינוק ועכשיו כשיש תינוק בבית הוא לקח לו את כל תשומת הלב אז תני לילד שלך לישון במיטה שלו ותאמיני לי יהיו לך חיי לילה סוערים במיוחד. עצה שנייה בקשר למשקל יש המון קבוצות תמיכה וארגונים כגון שומרי משקל שמשלבים דיאטה עם ספורט וזה הדבר הכי טוב אחרי לידה ובכלל. מקווה שעזרתי יעלי

למעלה