בעיה- אין כוח לכלום

taz512

New member
זה הבעיה

זה אחרי קיצוצים רצינים. הורדתי סוס אחד, הורדתי אתר סוסים שהייתי כותב אליו. הורדתי פעילות חודשית שמסתיימת עוד שבוע. אבל שכחתי להוסיף שני פורומים שאני מנהל. זה עוד אחרי קיצוצים. זה הרבה? טאז, השד והעבודה

d u c k y

New member
יש לי רעיון

לך בדרך ההפוכה - תחוב מה יקרה אם לא תזיז את עצמך, תחשוב על מספר האנשים שאין להם עבודה כשלך, ומה יקרה אם בעיקבות עצלנות או חוסר חשק רגעי יפטרו אותך... היצע מול ביקוש - בזה זה מסתכם

יקירי, ידעתי שזה נשמע לי מוכר

לפיכך טרחתי וחיפשתי, ותראה מה מצאתי? כמדומני שאולי מאז שהחלטת קצת להקל על הענינים, שכחת קצת מהעצות המאוד חכמות שניתנו לך בעבר, ושוב לקחת על עצמך כמה דברים מיותרים. אם יורשה לי להעיר, נדמה לי שגם הגוף שלך מתחיל לאותת לך שהגיע הזמן קצת לנוח - מה גם שאל תשכח שהוא גם סובל מגעגועים אין קץ, כך שחוץ מלהקפיד על שעות שינה סבירות, התנתקות מהצ´ט בשעה הרבה יותר מוקדמת מהרגיל, ולקיחת החיים קצת יותר באיזי - אין לי הרבה להמליץ.

taz512

New member
ידעתי שמישהו יחפור את זה בסוף

ותשימי לב שזה לא אותה בעיה. כי עכשיו לא חסרות לי שעות שינה, אני ישן שש שעות בלילה שזה באמת מספיק, והורדתי ממני הרבה דברים שונים. עכשיו יש לי יותר זמן, אבל פשוט אני לא מצליח בזמן שיש לעשות כלום, כי פשוט לא בא לי, כזה לא מתחשק לי להתחיל לעבוד. זה בעיה קשה מאוד. טאז, השד וההסברים

taz512

New member
מה שבעצם את אומרת זה

שאין לך מה לומר. כי אמרתי ששעות שינה יש, אמרתי הדברים מסודרים, נשאר לקחת את החיים באיזי, ובקצב שאני עושה דברים עכשיו יותר איזיז מזה ואני נוסע רוורס. טאז, השד המיואש

נשמתי שלי

גם אני יודעת (ושאר הפורום, והעולם, וגם ביופיטר כבר נמאס להם) שאתה עובר תקופה לא קשה - נפשית. לא אלאה את צופי הפורום האקראיים בסיפור הטלנובלה האימתני, אבל אל תצפה שזה לא ישפיע עליך. חוסר הכוח שלך לדעתי נובע מתשישות רוחנית, מגעגועים, ובוא נקרא לילד בשמו, מדכאון קל עקב גיוסה של ל´ והוותרותך בודד. לכן שוב אני אומרת, תן לתקופה הזאת לעבור, טייק איט איזי, לא נראה לי שלקית בוירוס סופני, רק שאולי, עם כל הורדת העומס הקודם, פתאום נזכרת שאתה נורא עייף. תקשיב לגוף וללב שלך - ותנוח. לא יקרה כלום אם לא תספיק את כל מה שהצבת לעצמך.

taz512

New member
ואחרי הודעה כזאת מה אוכל לומר...

כנראה שאת צודקת. ומי אני שהתווכח כמובן. יכול להיות שזאת באמת הבעיה, אני רק מקווה שזה יעבור מהר, ליאתוש שלי חוזרת מחר. (ישששששששששששששששש) ובנתיים אפי, לא ראיתי אותך כבר זמן מה בצ´אט וגם דורק´ה הבטיח לתת קפיצה. אז קפצי גם את. טאז, השד והתודות

yuvalb9

New member
יש לי הצעה...

לפני שאתה ממשיך לקרוא, אתה צריך לגמור בדעתך שהעייפות והכבדות הזאת חייבת להפסק... עכשיו שעשינו את זה... הצעה שלי, קח יומים חופש (עדיף יומים בהם בחירת לבך נמצאת בבית)... קח אותה, ואותך, וסעו פשוט סעו לאנשהו לשישי שבת בלי הורים, בלי פלאפונים|סהדגש|, עדיף אוהל ושק"ש ואוכל... אני יכול להמליץ לך על חוף חלוקים שבכנרת ועוד כמה מקומות מדהימים באזור. אחרי יומים של ניקוי ראש ומילוי מצברים... הכל יהיה טוב... אל תדאג...

taz512

New member
תאמת חשבתי על זה

ובין הלוח זמנים של ליאתוש וחוסר הרכב החמור שאני סובל ממנו כרגע, זה לא כל כך אפשרי. אבל אני עובד בכיוון של להשיג רכב, אז נראה מה יהיה. ויש לי כבר את המקום המושלם. טאז, השד והמיקום

למעלה